sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEPrăbușire a prețului carburantului: toate companiile au ieftinit benzina și motorina în...

Prăbușire a prețului carburantului: toate companiile au ieftinit benzina și motorina în ultimele 24 de ore

Toate companiile distribuitoare de carburanți au ieftinit benzina și motorina cu cel puțin 15 bani/l în ultimele 24 de ore, Lukoil efectuând reduceri de preț record, de 35 de bani/l la motorină și de 29 de bani/l la benzină, anunță Profit.

În urma acestor mișcări, prețul benzinei a ajuns la 6,26 lei, nivel nemaintâlnit din prima săptămână a lunii ianuarie a acestui an, iar motorina a coborât sub 7,5 lei/l, cu cât se tranzacționa la începutul lunii martie, relevă datele analizate de sursa citată.

OMV Petrom, a redus, în ultima lună, cu mai mult de 13% prețul carburanților, cu 92 de bani prețul benzinei față de nivelul de 7,18-7,24 lei/l de pe 16 noiembrie, cel al motorinei fiind micșorat cu 1,21 lei/l față de maximul lunii, din urmă cu 21 zile, de 8,52-8,55 lei/l.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a editurii Contra Mundum

În ultimele 3 zile, de la intrarea în vigoare a embargoului impus de UE importului de țiței rusesc pe 5 decembrie, motorina s-a ieftinit cu 50 de bani, iar benzina cu 45 de bani în stațiile liderului pieței, OMV Petrom, și în cele ale Lukoil.

Mai multe detalii despre acest subiect, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Nu mai pricep eu limba română? Nu mai am eu habar de matematică? Cât o reprezenta 15 bani din 8 lei? Sau 35 bani?
    Ce naiba… Hai s-o lăsăm mai moale cu titlurile acestea alarmiste/pompieriste, fanteziste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate