ACTUALITATEPr. Vasile Ioana critică „Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor” : Cum e...

Pr. Vasile Ioana critică „Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor” : Cum e posibil ca bulgarii, moldovenii și ungurii să aibă antivirale, iar noi să le luăm pe sub mână?

Părintele Vasile Ioana, de la biserica Sf. Nicolae Dintr-o Zi din București, a criticat dur conducerea țării pentru situația în care se găsește poporul român.

El a spus, în cadrul unei predici rostite acum două săptămâni că liderii țării se ceartă între ei și nu se gândesc la binele națiunii. Preotul a explicat că vecinii noștri bulgari, unguri sau moldoveni au antivirale, dar nu și românii.

„Poporul bulgar are antivirale în farmacii, poporul ungar are trei fabrici de antivirale și omul își ia antivirale dacă are boala asta.Frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova, au antivirale, iar noi trebuie să cumpărăm pe sub mână!

Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor care se ocupă cu certuri intestine, când preocuparea lor ar trebui să fie salvarea vieții românilor. Nimic altceva nu e mai important, decât să salvezi viața românilor. Rușine celor care se ocupă cu altceva!”, a spus el, printre lacrimi.

Părintele Ioana a mai spus apoi că tot ce se întâmplă este o pedeapsă, pentru că acum câțiva ani se striga „Vrem spitale nu catedrale”. Spitalele sunt pline și medicii sunt lăsați singuri în fața necazurilor.

„Avem parte de o pedeapsă de la Dumnezeu. Atunci când se striga pe străzi: „Vrem spitale, nu Catedrale”. Iată, avem spitale pline! Dar nu e bine așa. Am fost la Floreasca și am văzut doctori cu broboane de transpirație. I-am întrebat dacă pot să împărtășesc bolnavii de Covid, pentru că am anticorpi și mi-au spus: Bun venit părinte, bun venit la noi. N-a mai venit nimeni altcineva, să vadă ce mai facem”, a spus părintele Vasile Ioana.

PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în cuvântul său de Sf. Parascheva, a criticat și el conducerea țării.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...