sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEPortalul de donații GoFundMe a blocat 9 milioane de dolari, în donații...

Portalul de donații GoFundMe a blocat 9 milioane de dolari, în donații destinate protestului camionagiilor canadieni. Procurorul General al Floridei a anunțat o anchetă asupra companiei de fundraising

Aproape 9 milioane de dolari în donații destinate șoferilor de TIR care protestează în Canada au fost „confiscate” de compania care gestionează platforma de donații GoFundMe, informează AlJazeera.

Motivul invocat a fost „încălcarea termenilor și condițiilor”, iar pagina dedicată strângerii de fonduri pentru „Convoiul Libertății” a fost ștearsă.

Mai mult, donatorii au termen de două săptămâni să-și ceară banii înapoi, în caz contrar, GoFundMe va confisca banii definitiv și îi va vira „unor cauze” pe care le va hotârî compania.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În urma acestui anunț, Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a anunțat că va demara, împreună cu Procurorul General al acestui stat, o anchetă privind „practicile înșelătoare” ale celor care operează platforma GoFundMe.

Mesajul guvernatorului din Florida se pare că a avut efect, deoarece ulterior compania a anunțat că va returna banii automat către cei care i-au donat, fără să mai fie nevoie de o cerere scrisă.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Convoiul Libertății este un protest al șoferilor de TIR canadieni împotriva obligativității vaccinării, măsură instituită de către Guvernul liberal al lui Justin Trudeau.

Mii de mașini și oameni au descins, săptămâna trecută în capitala Ottawa, blocând orașul și cerând negocieri cu Guvernul. În schimb, Justin Trudeau i-a numit pe protestatari „o minoritate mică și marginală”.

TIR-iștii canadieni au primit susținerea omologilor lor americani, precum și a multor politicieni din SUA, în frunte cu fostul președinte, Donald Trump.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE