joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPolonia nu va trimite avioane de luptă Ucrainei și nici nu va...

Polonia nu va trimite avioane de luptă Ucrainei și nici nu va permite folosirea aeroporturilor sale

Oficialii Poloniei au infirmat  informațiile apărute în presă, potrivit cărora ar intenționa să trimită Ucrainei avioane de luptă de fabricație sovietică, pentru a primi  la schimb aparate de luptă din SUA, notează agenția dpa, citată de Agerpes.

Mesajul guvernului polonez a fost ferm. Executivul de la Varșovia a precizat că nu se va implica în susținerea Ucrainei cu avioane de luptă, ci va ajuta în continuare populația civilă.

„Polonia nu va trimite avioane de luptă în Ucraina și nici nu va permite folosirea aeroporturilor sale.

Ajutăm semnificativ în multe alte domenii”, a transmis Guvernul Poloniei.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jurnaliștii internaționali susțin, însă, că totul a plecat de la afirmațiile secretarului de stat american Antony Blinken. Potrivit acestuia, Polonia ar putea furniza avioane de zbor ucrainienilor, iar în schimbul sprijinului să primească avioane de fabricație americană.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Vrem să vedem dacă putem fi de ajutor, după cum am spus, și să ne asigurăm că, indiferent de ceea ce livrează ei (polonezii) ucrainenilor, ceva se întoarce la ei pentru a compensa pentru orice sincopă de securitate care ar putea apărea pentru Polonia”, a declarat Blinken, potrivit CNN.

Negocierile dintre  Polonia și SUA pe această temă continuă.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut un nou apel către liderii lumii, duminică, 6 martie. El susține că „ucrainienii vor muri încet” , dacă politicienii din Europa nu îi vor sprijini.

„Și noi suntem oameni și este datoria voastră umanitară să ne protejați, să protejați oamenii, civilii. Și o puteți face. Dacă nu faceți acest lucru, dacă nu ne dați cel puțin avioane pentru a ne putea proteja, nu poate exista decât o singură concluzie: și voi vreți să fim uciși încet. Aceasta este, de asemenea, responsabilitatea politicienilor lumii, a liderilor occidentali. Astăzi și pentru totdeauna”, a declarat președintele Ucrainei, potrivit Mediafax, citat de stiripesurse.ro

Apelul lui Zelenski a venit  după ce aeroportul din orașul Vinița a fost bombardat cu opt rachete.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Felicitari Polonia! Nu ne amestecati intr-un “confict” regizat intre marile puteri. aceste “evenimente” se vor inteti intru saracirea si distrugerea omenirii, oameni buni. multe plan-de-mite -(ome-see a schimbat notiunea de “pandemie” si de “epidemie” calculand introducerea starilor de blocaj la nivel planetar, numarand infectatii si nu decedatii cum era pana in 2019) si “razboaie” vor veni de acum. Intre timp o-meee-see s-a autodenumit MINISTER MONDIAL AL SANATATII, avad drepturi depline peste Constitutiile Statelor suverane!! aceste “razboaie” si “conflicte” pe care nemernicii astia vor sa le genereze sunt create pentru a infometa, saraci si ridica anarhia, apoi haosul generalizat. nu uitati devizele lor: solve et coagula si ordie din haos! cand se va ajunge la intunecimea civilizatiei atunci toate vocile slugilor satanei vor cere “salvarea” prin ridicarea unui guvern mondial. acesta este planul…. pana in 2028 trebuie sa ucida “inutilii” – batranii sunt cei care pastreaza TRADITIILE SI CREDINTA – UN PERICOL MARE PENTRU “GLOBALIZARE”!. ne mor batranii in case pentru ca se refuza internarile in spital si acelea fortate de “certificat”, care NU ESTE LERGIFERAT! iesiti oameni buni din marasma “razboiului”! trebuie SA NE UNIM SI SA REFACEM ROMANIA: SUVERANITATE, INDEPENDENTA, INTARIREA ARMATEI ROMANE CARE APARA ROMANII SI NU CORPORATIILE STRAINE – de aceea NU exista dorinta romanilor de a se “inrola” intr-o ARMATA CARE NU ESTE A NOASTRA IAR ACESTA NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU ! INTARIREA SIGURANTEI NATIONALE PENTRU A PROTEJA TARA SI ROMANII NU SECURITATE IMPOTRIVA ROMANILOR PRIN ASCULTAREA TELEFOANELOR SI TOATE ACTIUNILE DEMNE DE O SOCIETATE TOTALITARIANA ! PROPAGANDA COMUNISTA – FASCISTA VINE DIN VEST ACUM – CANADA SI TREI SFERTURI DE SUA SUNT STAPANITE DE CHIMNA DIN UMBRA! Treziti-va !! China in spatele sua – cum credeti ca va fi vreodata razboi intre sua si rusia…?? pe bune?? UITATI-VA LA PADUREA DIN SPATELE COPACULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE