News ȘTIRI Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, posibil candidat pe listele PSD...

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, posibil candidat pe listele PSD București pentru Camera Deputaților

Dr.Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială de Sănătate, este posibil candidat pe listele PSD București pentru Camera Deputaților, au declarat surse politice pentru G4Media.

Alexandru Rafila a declarat pentru G4Media că în acest moment nu poate confirma această informație.

O decizie finală va fi luată de social-democrați, joi, la Comitetul Executiv al partidului.

Potrivit sursei citatae, Alexandru Rafila a fost vicepreşedintele Departamentului de Sănătate al PSD în perioada 2011-2012.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate