ACTUALITATEPolonia critică dur administrația Biden: Aliații noștri americani nu au găsit timp...

Polonia critică dur administrația Biden: Aliații noștri americani nu au găsit timp să se consulte cu regiunea cea mai expusă consecințelor acestei decizii

Ministrul de Externe al Poloniei, Zbigniew Rau(foto), a criticat faptul că țara a aflat „doar din mass-media” că Statele Unite au renunțat la sancțiunile împotriva firmelor care au lucrat la conducta rusească Nord Stream 2, relatează ziare.com.

„Aliații noștri americani nu au găsit timp să se consulte cu regiunea cea mai expusă consecințelor acestei decizii”, a declarat oficialul polonez. Rau a criticat relația lui Joe Biden cu aliații săi din Europa Centrala și de Est, potrivit Washington Examiner.

Turneul lui Joe Biden din Europa include summit-ul Grupului G7 din Marea Britanie, discutii la Bruxelles cu liderii Uniunii Europene și ai Alianței NATO, precum și întâlnirea cu președintele Rusiei Vladimir Putin, de la Geneva, conform Reuters.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ministrul de Externe polonez a criticat administrația Biden, care a îngăduit Rusiei să termine conducta Nord Stream 2, în ciuda faptului că prin acest proiect Moscova va accentua dependența statelor europene de gazul rusesc.

„Cine va plăti acum factura pentru greșelile germane și americane? Nicio criză nu va fi rezolvată dacă nu răspunzi la telefon”, a spus Rau, într-un interviu pentru publicatia Rzeczpospolita.

George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Guvernul conservator din Polonia a dat o mare importanță relațiilor cu SUA, în timpul președintelui Trump, când Washington-ul și-a luat angajamentul pentru desfășurarea de trupe militare americane permanente în această țară.

Recent, un lider important al Partidului Democrat – al președintelui Biden, Barack Obama, a spus despre Polonia și Ungaria că nu mai sunt democrații, ci țări „autoritare”. Declarația a stârnit iritare la Varșovia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Subtire,baieti,subtire.Parca voi erati aia viteji,suveranistii.Germania a ucis 8 milioane dintre voi,Rusia vreo 25000.In tot al doilea razboi in timp ce tunati si fulgerati de la Londra contra lui Stalin la ordinele lui Whisky Churchill ,pretenii de la vest faceau focul cu voi la Auschwitz.Sunteti ciudati,sincer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...