vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPolițistul Marian Godină șterge pe jos cu Digi24, după un „experiment stupid”...

Polițistul Marian Godină șterge pe jos cu Digi24, după un „experiment stupid” pe autostradă: Să nu faceți asta, să nu vă luați după acești reporteri, indiferent de viteza cu care circulați

Polițistul Marian Godină i-a criticat și ironizat pe reporterii de la Digi24, pentru experimentul realizat zilele trecute pe o autostradă.

Mai precis, cei de la Digi24 au încercat să arate cum încalcă românii legea dând celebrele „flash”-uri, însă au sfârșit prin a fi prinși cum încalcă ei legea.

Marian Godină a observat că cei de la Digi au mers numai pe banda 2, deși legea spune că nu ai voie să circuli pe această bandă, decât dacă banda 1 este ocupată sau te afli în depășire.

Cunoscutul polițist, Marian Godină, i-a taxat imediat. Acesta și-a numit postarea, sugestiv: „Jurnaliștii încalcă legea de dragul experimentelor stupide”.

„Niște reporteri de la Digi, cu mintea lor sclipitoare, s-au gândit să facă un experiment. Și unde altundeva decât pe autostradă, acolo unde au circulat cu 130 la oră, dar au făcut-o pe banda 2.

Nu spun că-i bine să dai flash-uri, dar cu atât mai puțin e bine să circuli pe banda 2, să mai faci și experimente, să le expui public și să le dai de înțeles unora că atâta timp cât mergi cu viteza maximă ai dreptul de a circula pe banda 2”, a spus Godină.

Polițistul i-a îndemnat pe telespectatori să nu se ia după ceea ce au arătat cei de la Digi24.

„Este o operație, cred că unul dintre cele mai enervante lucruri, să fie banda 2 ocupată, mai ales când prima e liberă. Să nu faceți asta, să nu vă luați după acești reporteri, indiferent de viteza cu care circulați.Trebuie să circulați pe banda 1 și să reveniți pe ea, ori de câte ori aveți ocazia”, a încheiat Godină.

De altfel, și cititorii au criticat felul în care Digi24 a realizat „experimentul”.

„Unii se încăpățânează ei să joace rolul justițiarilor de ocazie și blochează benzile 2,3 în timp ce banda 1 este liberă..
Frustrarea este de fapt argumentul lor, că vin domle ăia din spate cu mașini scumpe și se cred ei mai presus. Un alt pseudo argument al acestor eroi este că vezi doamne, caută să disciplineze ei pe toată lumea, că de la ei izvorăște educația rutieră. Ei chipurile luptă cu cei care depășesc viteza legală, motiv pentru care le blochează deliberat deplasarea, creează ambuteiaje și chiar accidente. Stupid”,  a scris un cititor.
„Titlul acestui material trebuia sa se numeasca: Un sofer Digi24 a condus neregulamentar pe autostrada. Benzile 2 sau 3 se utilizeaza strict pentru depasiri!”, a completat altul, acestea fiind printre cele mai apreciate comentarii.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Politistul bate campii si de data asta cei de la digi au dreptate.
  Din punct de vedere al legislatiei, ce spune politistul e corect, doar ca nu se ppoate pune in practica. Banda intai e plina de denivelari si de gropi pe majoritatea soselelor. Sa isi ia politistul masina personala si sa mearga pe banda intai pe soselele pecare i le spun eu si sa vedem daca o sa ii convina. Degeaba ii arati politistului ca prima banda e imprracticabila, el o sa iti raspunda ca nu e problema lui.

  Eu folosesc frecvent drumuul spre moldoa ( cel cu o banda jumate ) si desi merg cu 110 chiar 120 ma trezesc de multe ori cu flashuri samadau la o parte.
  Si pe Autostrada Soarelui situatia e naspa. Sunt portiuni mari unde nu poti sa mergi pe banda intai din cauza denivelarilor si crapaturilor.

  Ca sa nu mai mentionam ca traficul este oricum aglomerat peste tot. Demult nu se mai poate merge doar pe o banda din cauza aglomeratiei chiar dacas-ar vrea.

  Politistul asta e rupt de realitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE