ACTUALITATEPoliclinica Providența, a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, se extinde: a fost sfințit...

Policlinica Providența, a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, se extinde: a fost sfințit al doilea sediu. Instituția medicală tratează oamenii GRATUIT

ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a sfințit sâmbătă al doilea sediu al Policlinicii Providența a Arhiepiscopiei Iașilor, scrie Basilica, citând Doxologia.

Lucrările au fost începute în 2020 și au fost suportate integral din fondurile Mitropoliei. Noul sediu este situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Iași, lângă Catedrala Mitropolitană, și are suprafața de 1.000 de metri pătrați. Extinderea include nouă cabinete medicale, un centru performant de gastroenterologie și altul de chirurgie mică.

„A fost o perioadă de pauză din cauza vremurilor, și puțin câte puțin, și în alte zone ale țării, dar și aici, la Iași, reluăm activitatea din trecut, încercăm să o împlinim la nivelul exigențelor de astăzi, Dumnezeu ne-a ajutat, oamenii buni au fost alături de noi, și am ajuns și în această zi”, a spus Mitropolitul Teofan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ne-a ajutat până acum, gândindu-ne că ajutorul a venit prin rugăciunea zecilor de mii de pacienți care, din anii 2000, cu atât mai mult în ultima perioadă când structura medicală «Providența» s-a extins.”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Cred că rugăciunile lor și osteneala cadrelor medicale care i-au primit cu drag, au încercat să le înțeleagă suferința, și nădăjduim că au plecat cu mulțumirea că au fost ascultați, au fost respectați, iar recunoștința lor, s-a transformat cu certitudine în rugăciune, pentru că ceea ce vedem era de negândit, pentru că nu îndrăzneam să plecăm din celălalt sediu, unde se află acum Librăria «Doxologia». A fost greu, Dumnezeu ne-a ajutat, și mulțumim tuturor pentru tot și pentru toate”, a mai precizat ÎPS Teofan.

Ec. Daniela Năclad, directoarea policlinicii „Providența”, a spus că în curând se va mări numărul persoanelor care vor lucra în cadrul instituției.

„În fiecare dintre noi o să găsiți un om corect, onest, bine pregătit, empatic, medici care lucrează cu Dumnezeu în actul vindecării, ostenitori care fac tot posibilul ca cine vine la noi să nu plece dezamăgit”, a spus ec. Daniela Năclad.

În prezent, în unitatea medicală, situată aflată activează 90 de angajați, dintre care 55 sunt medici. Totodată, policlinica are 25 de specialități clinice și paraclinice.

De la înființare și până astăzi, mii de oameni s-au tratat gratuit la „Providența”, serviciile medicale rămânând gratuite în continuare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...