ACTUALITATEAnul nou: Petrecere în stradă, cu zeci de mii de oameni, fără...

Anul nou: Petrecere în stradă, cu zeci de mii de oameni, fără nicio distanțare la Wuhan, locul de origine al virusului

Zeci de mii de oameni au petrecut împreună pe străzile din Wuhan, China, trecerea în noul an, într-o imagine ce contrastează puternic cu pustietatea din Europa, America de Nord și Australia.

În imaginile oferite de agenția AFP se poate vedea cum chinezii stau lipiți unul de celălalt, singurul mijloc de protecție fiind masca, dar din imagini se vede că nu toată lumea o poartă sau nu o poartă corect.

În acest timp, în România și alte țări ale lumii, oamenii au fost obligați să stea în case, ba chiar li s-a recomandat să nu petreacă împreună cu alte persoane decât cei din familia apropiată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Abia joi, 31 decembrie, autoritățile chineze au aprobat vaccinul produs de compania locală Sinopharm, pe care urmează să-l administreze populației.

Imagini de la petrecerea de anul nou din Wuhan pot fi văzute aici.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...