vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPeste 60 de ONG-uri și 160 de persoane fizice cer demisia purtătorului...

Peste 60 de ONG-uri și 160 de persoane fizice cer demisia purtătorului de cuvânt a ISJ Suceava, care a apărat „manualul de gen” realizat de extrema stângă și trimis în școli

Mai multe zeci de organizații non-guvernamentale, precum și 168 de persoane fizice – în mare parte preoți și profesori – cer demisia purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, prof. Daniela Ceredeev (foto alături de Klaus Iohannis), informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

Semnatarii îi reproșează Danielei Ceredeev susținerea pentru „manualul” în care profesorii pot descoperi că o persoană poate avea orice gen își dorește, precum și faptul că a jignit părinții din România.

Prof. Daniela Ceredeev este acuzată că manipulează opinia publică, prin acuzarea taberei părinților că ar contesta „drepturile minorităților sexuale”, de fapt, nu manualul și conținutul său. Autorii cererii de demisie afirmă că „Mai exact, părinții își apără propriile drepturi, garantate de legile interne și internaționale. Este profund dezamăgitor modul în care ați abdicat de la misiunea de preoteasă, profesoară de religie, dascăl și mama creștină, situându-vă în tabăra adversă, pe care o serviți fără rezerve”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Purtătoarea de cuvânt a ISJ este întrebată dacă, „considerați acceptabil atacul la adresa valorilor creștine prin prezentarea mersului la biserică și a postului ca pe niște corvezi? Nu vă deranjează deloc denaturarea grosolană a sensului acestor practici creștine și folosirea lor ca exemple de violență și abuz?”.

Danielei Ceredeev i se amintește că ar putea fi cercetată pentru „infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri”, pentru „infracțiunea de corupere sexuală a minorului” și pentru „abuz în serviciu”.

Semnatarii cererii de demisie a Danielei Ceredeev sunt 62 de ONG-uri și 168 de persoane fizice, între care mulți clerici și profesori. Documentul integral este mai jos.

Reamintim că așa-zisul „manual de gen” a fost trimis profesorilor din județul Iași, cu binecuvântarea ISJ Iași. În conținutul cărții se află, printre altele, exemple conform cărora „genul” diferă de „sex”. 40 de ONG-uri au cerut deja retragerea acestui manual.

Partidul AUR a cerut, de-asemenea, retragerea acestui manual.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE