ACTUALITATEPeste 3.400 de blocuri din București nu au căldură și nici apă...

Peste 3.400 de blocuri din București nu au căldură și nici apă caldă, în mijlocul iernii și în plină pandemie

În mijlocul iernii și în plină pandemie, bucureștenii sunt lăsați fără căldură și fără apă caldă, autoritățile, în frunte cu primarul general, Nicușor Dan, declarând că nu există soluții de moment pentru rezolvarea problemelor legate de sistemul de termoficare din Capitală.

Peste 3400 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură în plină iarnă, conform datelor anunțate de Economica.net.

Potrivit sursei citate, pe site-ul regiei de termoficare, lista imobilelor fără agent termic are 28 de pagini.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Termoenergetica spune că jumătate dintre blocurile din București care au rămas fără căldură și apă caldă, au ajuns în această situație din cauza parametrilor insuficienți furnizați de CET SUD.

Pe de altă parte, reprezentanții ELCEN spun ca această situație este legată de o avarie care s-a produs aici la finalul săptămânii trecute.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism , de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Premierul intermar, Nicolae Ciucă, a declarat în cadrul Comandamentului  că  s-au luat măsurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesară în rețeaua de distribuție a Elcen, ceea ce înseamnă că distribuția va putea fi reluată în Capitală, ceea ce nu s-a întâmplat încă.

După cum a relatat R3Media, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, că această situație va continua și în următoarele trei luni, anunțând, practic, că bucureștenii sunt condamnați să treacă iarna fără căldură și fără apă caldă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...