joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEPatriarhul României l-a primit în vizită pe Ambasadorul Franței: s-a discutat despre...

Patriarhul României l-a primit în vizită pe Ambasadorul Franței: s-a discutat despre război. Lipsă de respect pentru Biserică? Asistenta ambasadorului a venit cu glezna la vedere și sandale

Patriarhul Daniel al României l-a primit în vizită de prezentare pe Ambasadorul Franței în România, Excelența Sa Nicolas Warnery, informează agenția Basilica.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre relațiile dintre România și Franța, despre construcția Catedralei Naționale, dar și despre războiul din Ucraina.

„În contextul geopolitic actual marcat de conflicte militare, ambii interlocutori și-au exprimat speranța că solidaritatea între popoarele europene va fi cultivată cu și mai multă intensitate, iar democrația care îmbină libertatea cu responsabilitatea, promovând binele comun, va fi întărită”, se arată în comunicatul Patriarhiei.

De remarcat este că asistenta Ambasadorului Franței a sosit în fața Patriarhului Daniel în pantaloni mulați, cu glezna la vedere,

Eticheta cere ca persoanele care întâlnesc un episcop să se îmbrace în așa fel încât să respecte demnitatea spațiului bisericesc. În general, femeile se îmbracă în fuste sau rochii lungi, o indicație de care evident, angajata Ambasadei Franței la București nu a ținut cont.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Parcă-i din filmul 21 de rubini.
  PS Femeia în pantaloni și părul neacoperit nu trebuia primită. N-ar fi de mirare să fie cetățean român, angajată a ambasadei, adică din servicii

 2. A venit sa transmita mesajul de la papa, va dam bani dar sa pupati papucul si sa dati si voi in predici mesaje ass zis patriotice, pro razboi, sa ne aparam tara de dusmani cu pretul vietii.

 3. Dar cu ce voiati sa vina asistenta ambasadorului? Cu fusta pana la pamant? Imbracata in burka si hijab? A venit foarte decent imbracata, sa ziceti “merci” ca nu a avutun “mini” ostentativ chiar sub buchi…

  • George nu fii bolovan.
   Există un protocol, dacă ești oficialitate și mai ales in contextul unei instituții religioase, nu poti să vii ca o ștoarfă la cluburile de pe bulevard .

   adică bărbații merg in costum și pantofi, nu suntem la plajă.

   La Papa de la Roma crezi că mergea așa? Se imbrăca așa ca la plajă? Nuuu, că pe ăla il pupați in fund voi progresiștii.

   Și problema e : ce caută ambasadorul franței la Patriarh? să zică ce? Că Macron vrea să tragă războiul in România și că Patriarhul să il sprijine?

   băi criminali progresiști, o să fiți judecați ca trădători dacă târâți România in războiul altora

 4. Asistenta ambasadorului a venit cu glezna la vedere și sandale
  -ni se pare ca si ovula….
  (bazinu mai mare decat al Amazon®
  ne duce cu gandu la Hamangia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE