luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEPagina RO Vaccinare se închide. A fost o „operațiune militară”: personal din...

Pagina RO Vaccinare se închide. A fost o „operațiune militară”: personal din STS, MAPN și MAI a contribuit la „nobila misiune” a RO Vaccinare care a blocat orice opinie contrară

Pagina de facebook RO Vaccinare a anunțat că își încetează activitatea. Cu un mesaj postat de către „admin”, pagina care a promovat vaccinarea împotriva Covid-19 și-a încheiat activitatea.

Conform mesajului, comunicarea privind Covid-19 va fi preluată de Ministerul Sănătății.  Cu ocazia închiderii, pagina a dat de înțeles că a fost administrată de misteriosul Grup de Comunicare Strategică (GCS). Au contribuit la pagină oameni din Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS),Ministerul Apărării Naționale (MAPN) și Ministerul de Interne (MAI).

„Conținutul publicat pe conturile oficiale ale Campaniei a fost realizat în proporție de peste 90% de către Grupul de Comunicare, cu sprijinul personalului de specialitate din Serviciul de Telecomunicații Speciale, Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne”, se arată în mesaj.

„Încheiem astăzi nobila misiune de a informa cinstit și corect românii cu informații bazate pe studii și dovezi științifice. A fost o perioadă cu multe provocări, dar în care am fost implicați 100%. Întregul nostru efort a fost pentru promovarea sănătății publice și spre binele românilor.”, a scris Ro Vaccinare.

În ciuda acestor pretenții, în realitate, administratorii paginii Ro Vaccinare au blocat utilizatorii care le-au pus la îndoială afirmațiile și au șters comentariile cu care nu erau de acord. Acest lucru este greu de acceptat având în vedere că administratorii paginii sunt plătiți pentru „nobila misiune” din bani publici, colectați de la toți românii, inclusiv cei care pun întrebări incomode.

„Aveți încredere în știință și medicină, fiți exemple pentru cei apropiați și, cel mai important, rămâneți sănătoși!”, sună apoteotic, mesajul de încheiere al paginii RO Vaccinare.

Anunțul privind închiderea paginii vine la doar două zile după victoria lui Novak Djokovici la Wimbledon. Sportivul sârb este un adevărat port drapele pentru persoanele care au refuzat să se vaccineze.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate