joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATESondaj intern al PNL | Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) e peste...

Sondaj intern al PNL | Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) e peste liberali. „Urmașii lui Brătianu“ neagă cifrele

Un sondaj din interiorul Partidului Național Liberal obținut de Newsweek arată că formațiunea condusă de George Simion se află în acest moment pe locul 2 în preferințele românilor, după PSD.

Astfel, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, 29% dintre alegători vor vota cu PSD, 21% cu AUR și 20% cu PNL.

La scurt timp, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat că cifrele nu sunt adevărate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cifrele prezentate nu sunt adevărate. Acest sondaj de presupus uz intern nu există. Oricum se poate observa că intenția prezentării publice a unor astfel de cifre este pentru a ridica artificial un anume partid, de orientare extremistă. Scorul PNL în acest moment depășește 22%”, a susținut Stroe.

În cazul unor alegeri, celelalte partide ar obține următoarele procente

USR- 12%,

UDMR- 4%,

PMP- 3%,

Pro România- 2%,

REPER- 2%,

SOS (Șoșoacă)- 2%,

Forța Dreptei- 1%,

APP- 1%,

Altul – 3%,

În ceea ce privește încrederea în partide, PSD este pe primul loc, cu 31%, AUR– 25%, PNL- 22%, USR- 14%, REPER- 11%.

Sondajul de opinie a fost realizat în perioada 19 februarie – 3 martie 2023, prin metoda CATI (interviuri telefonice asistate de computer), pe un eșantion de 1.100 de persoane și o marjă de eroare de +/- 3%.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

 1. PNL a ajuns curva lui Iohannis. S-a văzut in pandemie că partidul nu există, că Iohannis l-a scos pe Orban si l-a pus pe Cațu care a executat fascist și fără scrupule agenda globalistă autoritară.

  PNL are specimente clasice de trădători cum sunt frații Muraru care nu au altă agendă decât sîă servească interese străine, prototipul mankurtizaților fără suflet și fără conștiință care iși scuipă părinții, familia, străbunii și poporul pentru avantaje de poziție momentane.

  Raluca turcan, Alina gorghiu sunt ideologic useriste: gagici de politruci care au făcut carieră prin patul lui Stolo și a boșilor fac pe marile femeniste

  Mara Mareș e fiica lu tata, exemplu cras de nepotism in fruntea tineretului liberal.

  Răzvan Rareș e o caricatură, slugoi al pandemiei și a lui Iohannis , s-a făcut de râs cu discursul de osanale pentru Cațu

  Deci PNL se va scufunda.

  Păcat de Bolojan și cei cațiva conservatori din partid, Daniel Gheorghe și alții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate