ACTUALITATEOrdonanța privind certificatul verde se apropie de votul final din Camera Deputaților....

Ordonanța privind certificatul verde se apropie de votul final din Camera Deputaților. Comisia pentru drepturile omului a avizat NEGATIV acest proiect

OUG 68/2021 prin care se reglementează cadrul legal pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital privind Covid-19 a privit aviz negativ din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte și probleme ale minorităților naționale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

OUG-ul care reglementează „certificatul verde” a trecut de Senat pe 23 septembrie, singurele voturi împotrivă fiind cele ale politicienilor AUR.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate