ACTUALITATEOrdonanța privind certificatul verde se apropie de votul final din Camera Deputaților....

Ordonanța privind certificatul verde se apropie de votul final din Camera Deputaților. Comisia pentru drepturile omului a avizat NEGATIV acest proiect

OUG 68/2021 prin care se reglementează cadrul legal pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital privind Covid-19 a privit aviz negativ din partea Comisiei pentru drepturile omului, culte și probleme ale minorităților naționale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

OUG-ul care reglementează „certificatul verde” a trecut de Senat pe 23 septembrie, singurele voturi împotrivă fiind cele ale politicienilor AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...