ACTUALITATE Opt persoane din Germania au fost injectate, din greșeală, cu cinci doze...

Opt persoane din Germania au fost injectate, din greșeală, cu cinci doze de vaccin în loc de una

Opt angajaţi ai unui cămin de vârstnici din Germania au primit din greşeală doze de cinci ori mai mari de vaccin anti-covid, relatează AFP, citată de Agepres.

Potrivit sursei citate, „supradoza nu a avut în acest stadiu consecinţe sanitare grave”.

Cei opt, şapte femei şi un bărbat cu vârsta între 38 şi 54 de ani, lucrează la un cămin din Stralsund.

Ei au primit duminică, din greşeală, câte cinci doze de vaccin, a indicat administratorul districtului unde se află căminul, Stefan Kerth, precizând că cele opt persoane au fost informate imediat că s-a produs o eroare.

Patru dintre angajați au fost internaţi la spital pentru a fi ţinuţi sub observaţie, întrucât manifestau uşoare simptome gripale, iar ceilalţi patru au revenit acasă.

Laboratorul german BioNTech susține că în fazele de testare au fost administrate şi doze mai mari decât cele normale şi nu s-au produs efecte secundare grave, anunță sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite