duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEOfertă editorială a Editurii Predania, numai bună pentru sărbători: Povești luminoase și...

Ofertă editorială a Editurii Predania, numai bună pentru sărbători: Povești luminoase și jocuri haioase pentru copii. La o precomandă de 10 exemplare, aveți reducere 45%

Editura Predania propune cititorilor o ofertă numai bună pentru Sărbătorile care se apropie luna viitoare: O carte de povești și jocuri de rol pentru toată familia.

Este vorba despre „Povești luminoase și jocuri haioase”, de Andreea Macra și Ancuța Liana.

„Fără îndoială, fiecare mămică, tătic sau bunicuță își are propria-i avere de povești, moștenită și îmbogățită cu fiecare zi când, la culcare, micuțul nu vrea cu nici un chip să adoarmă și îți cere invariabil: „Mai zi-mi o poveste!”. Atunci trebuie să inventezi repede ceva, pentru că deja i-ai citit toate poveștile și i-ai spus tot ce știai. Sau, dacă nu mai ai inspirație, poate n-ar fi rău să împrumuți ceva din cufărul cu povești al altei mămici.

Un astfel de cufăr de „Povești luminoase și jocuri voioase” au să-ți ofere Andreea Macra și Ancuța-Liana Achim. Iar dacă deschideți cufărul lor, vor ieși de acolo zglobii Domnul Început, Soarele, frații Bec și Neon, Luna, Căscat și Strănut, Prințesa Propolis, Roșu-n Gât și Domnul Mentă, care le vor spune copiilor cum a fost la Începutul începuturilor, cum să procedeze când dau de greu (răcesc, sunt supărați sau le e frică de întuneric) sau ce pot păți dacă nu-și ascultă părinții”, sună o parte din descriere.

La o comandă de minim 10 exemplare a acestei cărți, Editura Predania oferă o reducere de 50%!

Pentru a face comanda și a consulta volumul faceți click aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE