ACTUALITATESUA | Texas raportează prima zi cu ZERO morți de covid din...

SUA | Texas raportează prima zi cu ZERO morți de covid din ultimele 13 luni. Statul a decis să elimine toate restricțiile din martie, măsură criticată atunci de Joe Biden

Statul Texas a raportat că a înregistrat prima zi cu zero morți asociate covidului din ultimele 13 luni.

Informația a fost făcută publică de Guvernatorul Greg Abbott, pe pagina sa de Twitter. De asemenea, republicanul a mai spus că în aceeași zi s-au înregistrat cele mai puține infecții cu noul virus din ultimele 13 luni, precum și cea mai mică rată de pozitivare într-un interval de șapte zile înregistrată vreodată.

„Mulțumesc texani”, a scris Abbott (foto).

Reamintim că la începutul lunii martie, statele Texas și Mississippi au eliminat obligativitatea purtării măștii, deschizând complet economia. Cu toate acestea, măsura a fost criticată la vremea respectivă de către președintele Joe Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ultimul lucru de care avem nevoie este o gândire de tip neanderthal, că totul este bine, scoateți-vă masca, uitați-l (virusul)”, a comentat Biden.

Înainte de asta, Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a criticat, de asemenea, guvernatorii pentru ridicarea obligativității măștii.

„Întreaga țară a plătit prețul pentru liderii politici care au ignorat știința când vine vorba de pandemie”, a spus ea.

Pe 27 aprilie, statele Texas și Florida raportaseră deja mai puține cazuri de infecții, după ce au eliminat complet restricțiile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Titlul ar fi corect si chiar important …daca ar fi real! Problema este ca cifrele raportate oficial NU sunt reale! Pai… la noi in Romania, chiar si daca ar fi ZERO morti, cifrele tot ar arata ca “muor uamenii”, macar 100-150 de decese “pe hartie”, ca sa “dea bine la tv” (semanand panica). Oare, daca cifrele oficiale din Texas raporteaza zero decese, or fi cifre reale?
    Parerea mea este ca nu cifrele sunt problema si nici “virusul ucigas” (GRIPA covid) ci politicienii, agenda lor ascunsa (noua ordine mondiala) si masurile absurde impuse de politicieni (lockdown, armata pe strazi, amenzi usturatoare, politia te ia la bataie pe strada, oameni hiper-isterizati in tramvai sau autobuz ca… de ce vrei sa-i omori si nu porti masca etc.).
    Virusul e politia! Virusul sunt restrictiile! Virusul sunt politicienii!
    Adevarata pandemie va fi noua ordine mondiala!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...