miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEOana Pellea, oripilată că a nimerit într-un taxi în care șoferul asculta...

Oana Pellea, oripilată că a nimerit într-un taxi în care șoferul asculta discursul lui Ceaușescu din 20 decembrie 1989

Actrița Oana Pellea s-a arătat îngrozită că a mers cu un taxi în care șoferul asculta un discurs al lui Nicolae Ceaușescu.

Conform înregistrării pe care a postat-o și ulterior a șters-o, șoferul de taxi asculta discursul lui Nicolae Ceaușescu din 20 decembrie 1989, de la Televiziunea Română.

Pellea credea că este un post de radio.

„O experiență… In taxi bucuresti 2022 asta seara 1 noiembrie…ma intorc de la spectacol .. Te urci in taxi si faci un salt mortal in timp…GROAZNIC!

Update. Nu asculta un post.. avea o înregistrare IN BUCLĂ! Era un taxi public… Merg foarte mult cu taxiul public…am avut pana acum experiențe foarte bune..am prieteni printre taximetristi..unul chiar pe viata… mi e ca un frate…Cristi Respect orice meserie … acord respect fiecărei persoane..dar, va recunosc, experienta aceasta nu a fost chiar plăcuta…

Am ajuns cu bine…”, a scris fiica lui Amza Pellea, informează Știri pe Surse. Ulterior, Pellea a șters postarea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

9 COMENTARII

  1. Mai mult ca sigur dacă nu era Ceausescu, filmul Mihai Vitezul , în care a jucat marele actor Amza Pelea, nu s-ar fi realizat! Nu știu ce hram poartă cucoana asta care îi poartă numele, dar știu că s-a facut de râs cu oripilarea ei!

  2. Unde isi inchipuie individa c-ar fi fost fara politica de promovare a taranimii, care a fost de-a dreptul agresiva pe vremea lui Ceausescu, unul plecat, ca multi altii, dintr-un sat si care le-a dat ce n-au avut neam de neamul lor? In perioada interbelica 0,2% dintre cei din mediul rural ajungeau sa-si faca studiile in orase reusind sa-si schimbe astfel soarta. Fara Ceausescu n-am fi auzit vreodata de coldea, ciuca, basescu, iliescu, udrea si toata gasca “conducatoare” de astazi! Cine crede ea ca venea s-o scoata coetul de gaini, dindu-i ocazia sa ajunga ceea ce este?! Si nu mai poate apare un Ceausescu. A fost un roman ale carui preocupari n-au fost distrugerile si vinzarea tarii. Altfel, pe vremea lui, exista o doza cam mare de anarhie. Puteai sa faci ce vroiai.
    Deci, d-le Somenescu, cind o intrebati pe taranca asta parvenita ce crede ea ca se facea fara Ceausescu? Ar fi interesant sa auzim un raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE