marți, aprilie 16, 2024
ȘTIRIO tânără româncă a preferat să renunțe la un soț bogat, decât...

O tânără româncă a preferat să renunțe la un soț bogat, decât să renunțe la ortodoxie: Sunt OK așa cum sunt, ortodoxă

Deși se spune că tinerii români se distanțează de ortodoxie, realitatea arată că lucrurile nu stau chiar așa.

Mărturie stă cazul tinerei Bianca Marina (foto). Tânăra a preferat să divorțeze de fotbalistul Steliano Filip, decât să treacă la religia acestuia.  De menționat că la momentul cununiei, atât tânăra cât și fostul fotbalist al echipei naționale erau ortodocși.

Cu toate acestea, Filip a decis, ulterior, să treacă la altă religie. Tânăra sa soție a spus că nu a putut să-l urmeze, așa că s-au despărțit, chiar dacă el a încercat s-o convingă să renunțe la credința strămoșească.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia.

Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt OK așa cum sunt, ortodoxă. Am încercat și eu să merg în direcția asta, doar că eu nu m-am regăsit.

Nu s-a supărat, dar îl simțeam că și-ar dori să mă duc pe drumul lui”, a spus Bianca Marina.

Ea nu-i poartă pică lui Filip pentru cele întâmplate. „Noi am încercat, chiar și ultimii doi ani. Am stat acolo chiar și când am simțit că s-a stins între noi. Stelu a fost bărbatul vieții mele, pe care încă îl respect și la care țin, și vreau să fim alături unul de celălalt pentru Anais”, a dezvăluit Marina.

Steliano Filip este un fotbalist român în vârstă de 28 de ani, care evoluează în Ungaria la
Mezőkövesd Zsóry FC. De-a lungul carierei a mai evoluat la Dinamo București, Hajduk Split (Croația), Farul Constanța sau Larisa (Grecia). Filip are șapte selecții la echipa națională de fotbal a României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Am postat acest articol pe facebook. Am avut numai comentarii negative, misogine și batjocoritoare. Pe un individ l-am și blocat. Când vine vorba despre gestul nobil al unei femei, cam astea sunt reacțiile, în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE