joi, septembrie 21, 2023
ȘTIRIO stewardesă de 24 de ani s-a prăbușit și a decedat, după...

O stewardesă de 24 de ani s-a prăbușit și a decedat, după ce avionul a aterizat. Verdictul medicilor: Sindromul de moarte subită a adulților

O stewardeză în vârsta de doar 24 de ani a murit subit la câteva momente după ce a aterizat pe aeroportul Stansted. Aceasta a leșinat la ușa avionului, conform The Mirror.

Greta Dyrmishi, în vârstă de 24 de ani, lucra ca stewardeză pentru compania aeriană Air Albania, când a murit cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Essex Coroners Court a aflat miercuri că Greta călătorea din capitala albaneză, Tirana, la Essex, pe 21 decembrie, când a leșinat brusc. Tinerei i s-a acordat primul ajutor, dar, din păcate, a murit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Serviciul de ambulanță a declarat că două autospeciale, un vehicul de echipă de răspuns în zonă periculoasă, un vehicul de ofițer de ambulanță și Ambulanța aeriană Essex și Herts au răspuns apelurilor privind-o pe Greta.

Cauza morții a fost declarată ca fiind sindromul de moarte subită a adulților.

Un oficial din Essex, Michelle Brown, a spus că moartea Gretei va fi supusă unei anchete documentare complete.

„La momentul incidentului se afla lângă ușa unui avion de pe aeroportul Stansted. Zece minute mai târziu nu mai avea puls și s-au început manevrele de resuscitare.

Paramedicii care au resuscitat-o au confirmat apoi că a murit. Cauza morții ei este sindromul de moarte subită a adulților“, a spus Michelle Brown.

În ultimii doi ani au existat numeroase astfel de cazuri de morți subite. Spre exemplu, o tânără a murit la duș zilele trecute, iar un bărbat la volan în timp ce conducea spre casă, ambii foarte tineri.

Deși autoritățile refuză să facă o corelație între aceste decese subite și vaccinare anti-SARS-CoV-2, s-a demonstrat o conexiune clară între cele două.

O listă cu toate cazurile găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. ” Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru ”
    -citat exact din Clotilde Armand.
    (nici Firea nu stie,
    0-0,scoru)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate