luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIO tânără de 17 ani a murit la duș. Medicii sosiți la...

O tânără de 17 ani a murit la duș. Medicii sosiți la fața locului nu au mai reușit să o salveze

O tânără în vârstă de 17 ani din județul Dâmbovița și-a pierdut viața la duș, conform Gândul.

Adolescenta a fost găsită inconștientă, de părinții ei, în cabina de duș, iar echipajul medical chemat de urgență nu a a reușit să o salveze.

Tânăra învăța la un liceu din Târgoviște și făcea naveta 30 de kilometri. Luni dimineață, la ora 5, aceasta a intrat în duș și, după un timp, văzând că nu mai iese, părinții au mers în baie și au găsit-o în stare critică, după care au sunat imediat la 112.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Echipajul medical a încercat timp de 50 de minute să o resusciteze, însă, din nefericire, tânăra a murit.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Acesta este doar cel mai recent deces subit între sportivi și tineri din ultimii doi ani.

În timp ce presa refuză orice discuție despre posibilele efecte ale serului anti C19, au apărut o serie de teorii privind aceste cauze, care mai de care mai exotice: o dietă veche de ani de zile, folosirea „suplimentelor naturiste”,  uleiurile de gătit și nelipsita „încălzire globală”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. “Nurca europeană este una dintre cele mai rare şi periclitate specii de mamifere existente pe continentul nostru, actualmente supravieţuind doar în 5 ţări pe glob: Rusia, Spania, Franţa, Ucraina şi România. Rezervaţia Biosferei Delta Dunării reprezintă unul dintre ultimele refugii ale acestei specii, însă odinioară înregistra o distribuţie largă în România. În Deltă, nurca europeană este larg răspândită, practic, exceptând acvatoriile întinse, localităţile, polderele agricole şi silvice, prezenţa speciei a fost confirmată în majoritatea zonelor. Populaţia de nurcă europeană de aici a fost evaluată la minim 1.130 de exemplare şi maxim 2.280 de exemplare”, se arată într-un material transmis de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării (INCDDD) la solicitarea AGERPRES.

  2. @Oana Ivan Vampiru:
    -ori te lasi de facut copii
    ori intelegi ca e normal
    pana la un punct.
    (preferran o stire cu unu care a muscat 1 catzel,o pisica sau o nurca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate