luni, octombrie 2, 2023
EDUCAȚIEO școală cu piscină, lift și încălzire în pardoseală, se construiește în...

O școală cu piscină, lift și încălzire în pardoseală, se construiește în România. Unitatea de învățământ se află în Prahova

Cea mai modernă școală din România, Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia, este gata în procent de 70 la sută. Unitatea de învățământ va dispune de o piscină la parterul școlii, sală de sport la etaj, lift și încălzire în pardoseală, informează Observatorulph.ro.

„Lucrările sunt gata în procent de 70 la sută. Unitatea de învățământ va deveni funcțională din următorul an școlar. În mai 2023, investiția va fi finalizată. Și, da, vom avea cea mai grozavă școală din România, lăsând toată modestia la o parte”, a precizat primarul Vlad Oprea.

Valoarea proiectului este de  2.525.178 euro.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentarZeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Potrivit sursei citate, în școala existentă apar și alte schimbări printre care: accesul pentru profesori, copii și vizitatori se va face printr-un hol și o sală de așteptare cu birou de informații. În aceeași zona se amenajează un spațiu de așteptare acoperit pentru părinți. Au fost refăcute curtea interioară, terenul de sport și gradenele, cabinetul medical și izolatorul au ieșire separată, direct în exterior, se construiesc rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, iar copii se vor bucura de o sală de mese pentru a lua prânzul în școală.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. ” lăsând toată modestia la o parte”, a precizat primarul Vlad Oprea.”
    -numai crime,avorturi,sinucideri si violuri sa-i fie in neam,
    stim si noi cat minte!

  2. Și e ceva de laudă? LIFT la două etaje??? Dar ce, este școală pentru copii cu probleme speciale? Când eram bitong ne întreceam să urcăm scările sărind din două în două sau din trei în trei trepte și pufoșilor de acum le trebuie lift. Piscină. DAR CE-I ACOLO, PENSION DE DOMNIȘOARE CA-N ELVEȚIA???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate