marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEIrina Franciuc, președinta medicilor de familie din județul Suceava, a murit subit....

Irina Franciuc, președinta medicilor de familie din județul Suceava, a murit subit. Dr. Franciuc le spunea nevaccinaților „să stea acasă” și să nu mai consume resursele „aiurea”

Dr. Irina Franciuc, președintele Asociației Medicilor Generaliști din județul Suceava, a decedat subit, la vârsta de 56 de ani, informează Monitorul de Suceava.

Ea a trecut la cele veșnice, duminică, 4 decembrie. Dr. Franciuc practica medicina de familie în orașul Dolhasca.

„A fost vicepreședinte al Asociației Medicilor Generaliști la nivel național și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Suceava. „O colegă foarte activă și angajată în toate acțiunile medicilor, care a militat pentru apărarea profesiei și a servit comunitatea în care a lucrat. O mare pierdere. Regret nespus”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu. „O persoană curajoasă, foarte combativă, a luptat permanent pentru medicina de familie”, a spus secretarul Colegiului Medicilor, medicul de familie Irina Badrajan, precizează sursa citată.

Dacă în alte cazuri de decese subite nu știm dacă persoanele respective erau vaccinate, situația doamnei Franciuc este clară.

Ea era vaccinată și era un promotor asiduu al serului. Mai mult, ea avea cuvinte de ocară pentru nevaccinați. Un asemenea mesaj este cel de mai jos, în care îi îndemna pe nevaccinați să nu se mai prezinte la spital „să consume resursele”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Dna sta acum intr-un loc cu verdeata si nu mai consuma nici o resursa.Dumnezeu nu bate cu parul numai ca ratacitii de la cele sfinte nu vor intelege acest lucru in vecii vecilor .Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE