joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEUniunea Europeană va interzice Twitter, dacă Elon Musk încalcă regulile Bruxelles-ului de...

Uniunea Europeană va interzice Twitter, dacă Elon Musk încalcă regulile Bruxelles-ului de comunicare în spațiul public

Autoritățile de reglementare de la Bruxelles au avertizat, marți, că vor interzice Twitter, dacă sub conducerea noului proprietar, Elon Musk, nu vor fi respectate regulile europene privind comunicarea în spațiul online, informează Financial Times, citat de Rost.

Fie că este vorba de mașini sau de rețele sociale, orice companie care operează în Europa trebuie să respecte regulile noastre. Domnul Musk știe bine acest lucru.

Dacă Twitter nu respectă legea noastră, există sancțiuni – 6% din venituri și, dacă acestea continuă, vom interzice să opereze în Europa” a mai spus Thierry Breton, comisarul UE pentru Piața Internă, pentru Financial Times.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Compania Twitter a anunțat oficial, în noaptea dinspre luni spre marți, că a ajuns la un acord definitiv pentru a fi achiziționată de o entitate controlată în totalitate de Elon Musk, tranzacția ridicându-se la o valoare de aproape 44 de miliarde de dolari.

De atunci, s-a iscat o polemică intensă între cei ce cred în libertatea de exprimare și cei ce se tem de ea. Primii, sunt încântați de achiziția făcută de Elon Musk, spunând că vor putea să se exprime liber pe rețeaua de socializare. Ceilalți, se tem de faptul că această libertate de exprimare va permite existența așa-ziselor „fake news” (știri false) și a „mesajelor extremiste”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. UE iși dă arama pe față.

  Cu fiecare măsură se dovedește că e ba sluga corporațiilor care dictează ințeparea obligatorie, ba sluga comuniștilor care vor cenzură.

  Orice dar numai măsuri liberale de bun simț. UE insistă să ne dovedească clar că abandonează dreptul european in favoarea experimentelor autoritare.

  Toți am fost europeniști, dar Europa neagă azi civilizația europeană și distruge prin migrație, indoctrinare sexuală și autoritarism digital,

 2. cei care se bucura de aceasta mutare (bine, bucuria nu vine de la ei, ci le este indusa de o parte a mediei) sunt foarte naivi. Musk si gasca lui sunt mai rai decat marxistii astia de rit nou care au condus Europa si SUA spre dezastru in ultimii zeci de ani.
  Se creeaza o problema apoi tot ei vin cu solutia asa zis salvatoare.. stati linistiti ca nu e nici musk, nici trump, nici putin salvatorul omenirii, si niciun alt om care va veni dupa ei.. chiar daca isi creeaza o alura de luptatori antisistem.

  • Nu știm incă sigur nici una, nici alta. Să nu uităm că și Dumnezeu le mai răstoarnă planurile. Poate că Musk a fost intos de pe drum. Nu zic să nu stăm atenți, nu zic că e salvatorul. Dar sunt breșe in sistem, inclusiv in reputația UE care se dovedește o penibilitate cenzorială

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE