sâmbătă, iulie 20, 2024
ȘTIRIO femeie de 87 de ani din Germania a fost condamnată la...

O femeie de 87 de ani din Germania a fost condamnată la închisoare pentru postările de pe Internet. Ce a scris pe Facebook și din ce organizație face parte

Autoritățile din Germania au reținut o femeie în vârstă de 87 de ani care s-a ascuns luni de zile după ce a fost condamnată la închisoare pentru postări provocatoare publicate pe rețelele de socializare împotriva migranților și solicitanților de azil, potrivit Remix News.

Pensionara a fost reținută luni de ofițerii de poliție din Rothenburg și transferată într-o unitate de detenție pentru a-și ispăși pedeapsa inițială de opt luni de închisoare.

Femeia a fost condamnată de un tribunal din Verden anul trecut pentru două postări pe Facebook care incitau la violență împotriva noilor veniți în Germania, hotărâre care a fost menținută în apel de o a doua instanță din Rothenburg. Vârstnica urma să se prezinte la tribunal, dar între timp a dispărut.

În cele din urmă, ea a fost arestată săptămâna aceasta chiar în propria locuință.

Un purtător de cuvânt al poliției nu a divulgat locul unde locuia femeia în timp ce se ascundea de autorități.

O declarație a autorităților a descris-o pe femeie drept „Reichsbürger”, membră a unui grup de extremă dreaptă.

Mișcarea Reichsbürgerbewegung nu recunoaște Germania ca stat independent, considerând că este o construcție creată de Aliați după al Doilea Război Mondial. Susținătorii mișcării doresc să-l instaleze pe Heinrich XIII, un descendent al regalității germane, la putere.

Heinrich XIII a fost arestat de Poliția Federală Germană în decembrie anul trecut, fiind suspectat că a condus o lovitură de stat eșuată în țară.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE