miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATENoul președinte al Asociației Studenți pentru Viață, Adelina Elena Militaru: Viața începe...

Noul președinte al Asociației Studenți pentru Viață, Adelina Elena Militaru: Viața începe în momentul concepției

Adelina Elena Militaru, studentă în anul V la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină „Carol Davila”, a fost aleasă, în data de 25 septembrie, la conducerea Asociației Studenți  pentru Viață.

„Dintotdeauna am știut că a ocroti o persoană, indiferent de stadiul de dezvoltare în care se află, este un lucru firesc. Viața începe de la momentul concepției, iar noi, cei din jur, din acel moment suntem responsabili ca acel copilaș, poate viitor medic, avocat sau profesor, să aibă șansa de a se naște și să-și poată îndeplini menirea sa pe pământ. Binele se învață și se construiește încă de când suntem tineri, iar Asociația Studenți pentru viață mi-a demonstrat că dragostea și grija față de cei din jur sunt cele două lucruri pentru care va merita întotdeauna să luptăm”, a spus Adelina Elena Militaru, potrivit unui anunț postat de Asociație.

Totodată, cu ocazia finalizării mandatului de președinte, Eliza Maria Cloțea a declarat:

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost alături de noi în acești doi ani la Studenți pentru viață. Le mulțumesc colegilor mei studenți pentru proiectele frumoase pe care le-am construit împreună, pentru încercările pe care le-am depășit în echipă și care ne-au format. Una din cele mai valoroase lecții învățate la Studenți pentru viață este înțelegerea faptului că, oricât de greu ar fi să împlinești binele, acesta este lucrul corect de făcut (…)”.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE