duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATENicușor Dan susține închiderea școlilor: Este o măsură pe care o susțin...

Nicușor Dan susține închiderea școlilor: Este o măsură pe care o susțin din toată inima. Noul Primar anunță că în Capitală nu se va organiza Târg de Crăciun

Noul Primar al Capitalei, Nicușor Dan, spune că este de acord cu închiderea școlilor, pentru că și copiii sunt transmițători ai coronavirusului.

El este de părere că școlile trebuie să rămână închise până când indicele de infectare va scădea sub 3 la mia de locuitori.

„Specialiștii în care am încredere au spus: întrucât școlile sunt o sursă de transmitere a bolii și noi avem în București școli care învață în trei schimburi și este, practic, imposibil să faci o distanțare a copiilor în clasele supraaglomerate, este o măsură de siguranță în condițiile în care suntem în București și putem să facem școală online în condiții acceptabile. Este o măsură de siguranță pe care eu o susțin cu toată inima”, a declart Nicușor Dan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Acum o lună, Nicușor Dan spunea că școlile se vor închide doar dacă se va petrece „o urgie”.

Nicușor Dan a afirmat, la B1 TV, că bucureștenii nu vor avea târg de Crăciun în această iarnă, pentru că situația sanitară este una „excepțională”, în care mor medici și personal sanitar.

„Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională. Suntem în situația în care mor medici și personal sanitar, nu ne permitem să amplificam această pandemie. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemie, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târguri de Crăciun, (…) va fi într-un parteneriat cinstit, comercial, cu operatori privați. Primăria va pune spațiu la dispoziție, aceștia vor plăti o chirie care poate să fie mare/ mică, o sa vedem ce va sune piața în momentul acela și la rândul lor vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale”, a spus Nicușor Dan.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Întrebat de ce la Sibiu se poate și la București, nu, primarul Capitalei a spus că în Capitală „suntem pe marginea prăpastiei”.

„Eu spun cu toată responsabilitatea: noi din punct de vedere sanitar suntem pe marginea prăpastiei, în București. Opinia fermă pe acest subiect este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă”, a afirmat primarul general.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE