EDUCAȚIENicușor Dan: Nu se vor mai închide școlile pe ploaie, viscol și...

Nicușor Dan: Nu se vor mai închide școlile pe ploaie, viscol și ninsoare. Doar să fie vreo urgie

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, și-a anunțat, luni, la B1TV, prioritățile pentru acest început de mandat, pe lângă demiterea unor directori anuntând și viziunea pe care o are în ceea ce privește școala, atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile.

Astfel, Nicușor Dan a subliniat că școlile nu se vor mai închide atunci când plouă sau ninge, ci doar în caz de urgie.

„Nu se mai închid școlile pe ploaie, ninsoare, viscol. Doar să fie vreo urgie. Dar așa, mereu am considerat o exagerare. Nu se pune problema să închidem școlile la 30 de centimetri de zăpadă”, a spus Nicușor Dan, potrivit Edupedu.

În plus, noul primar general a anunțat că intenționează să demită directorul Direcției Juridice din cadrul Primăriei București și să comande un audot financiar, să vadă care e situația financiară a primăriei.

Reamintim că școlile din România au fost închise în luna martie, în contextul pandemiei. Unele școli, respectiv cele aflate în scenariul roșu gândit de Ministerul Educației, nu s-au deschis încă, cursurile fiind făcute online.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...