News ȘTIRI Nicușor Dan: Nu se vor mai închide școlile pe ploaie, viscol și...

Nicușor Dan: Nu se vor mai închide școlile pe ploaie, viscol și ninsoare. Doar să fie vreo urgie

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, și-a anunțat, luni, la B1TV, prioritățile pentru acest început de mandat, pe lângă demiterea unor directori anuntând și viziunea pe care o are în ceea ce privește școala, atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile.

Astfel, Nicușor Dan a subliniat că școlile nu se vor mai închide atunci când plouă sau ninge, ci doar în caz de urgie.

„Nu se mai închid școlile pe ploaie, ninsoare, viscol. Doar să fie vreo urgie. Dar așa, mereu am considerat o exagerare. Nu se pune problema să închidem școlile la 30 de centimetri de zăpadă”, a spus Nicușor Dan, potrivit Edupedu.

În plus, noul primar general a anunțat că intenționează să demită directorul Direcției Juridice din cadrul Primăriei București și să comande un audot financiar, să vadă care e situația financiară a primăriei.

Reamintim că școlile din România au fost închise în luna martie, în contextul pandemiei. Unele școli, respectiv cele aflate în scenariul roșu gândit de Ministerul Educației, nu s-au deschis încă, cursurile fiind făcute online.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate