ACTUALITATENicolae Ciucă: Nu se discută despre impozitul progresiv, ci se analizează măsuri...

Nicolae Ciucă: Nu se discută despre impozitul progresiv, ci se analizează măsuri de optimizare fiscală. PNL continuă să susțină cota unică

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că deocamdată nu se discută despre impozitul progresiv, el afirmând că nu există în momentul de față o altă formulă de impozitare, ci există analize și studii care se derulează în grupul de lucru înființat la nivelul Ministerului Finanțelor, relatează Agerpres.

“Nu se discută despre impozitul progresiv, nu există în momentul de față o altă formulă de impozitare, ci există analize și studii care se derulează în grupul de lucru înființat la nivelul Ministerului Finanțelor.

Odată ce vor finaliza aceste măsuri de optimizare fiscală, vom trece să avem etapele de consultare cu instituțiile de specialitate, cu mediul academic, cu mediul de business, cu mediul asociativ, astfel încât în final să avem o decizie care să vină să sprijine tot ceea ce înseamnă atât colectarea banilor la bugetul de stat, cât și sprijinul pe care trebuie să continuăm să-l acordăm mediului de afaceri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru că, doresc să subliniem, această creștere economică înregistrată pe primul trimestru se datorează în mare măsură dialogului pe care l-am avut cu mediul de afaceri, dialogului pe care l-am avut cu instituțiile de specialitate și, de asemenea, dialogului pe care l-am avut cu investitorii români și străini și încrederii pe care am reușit să o dăm până acum că avem proiecte concrete, că avem predictibilitate și stabilitate în acest domeniu”, a spus Nicolae Ciucă, într-o conferință de presă susținută alături de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, de europarlamentarul Daniel Buda și de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Premierul Nicolae Ciucă a fost prezent, joi și vineri, într-o vizită în județul Cluj. Printre altele, el a participat la un dialog local cu cetățenii pe tema „Europa începe în Transilvania: democrație, educație și tineret. Ce urmează după Conferința despre Viitorul Europei?”, la care a fost prezent și președintele Comitetului European al Regiunilor, Apostolos Tzitzikostas.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...