EDUCAȚIEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu spune că educația sexuală din școli trebuie să...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu spune că educația sexuală din școli trebuie să aibă acceptul întregii societăți

În mijlocul discuției despre orele de educație sexuală în școli, Ministrul de resort, Sorin Cîmpeanu, a explicat că materia acestui subiect se face deja în cadrul materiei Educație pentru Sănătate, o disciplină opțională.

„Cu siguranță este nevoie de educație sexuală, există şi în acest moment în cadrul disciplinei Educație pentru sănătate care este însă o disciplină opțională, urmată de un număr relativ redus de elevi”, a spus Sorin Cîmpeanu la Digi24.

El a precizat că o viitoare materie de sine stătătoare trebuie să aibă acceptul întregii societăți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este vorba de curriculum. Este vorba de planurile cadru de liceu. Știți foarte bine că au fost lansate în dezbatere planurile cadru pentru întregul învățământ liceal. În urma consultării publice au rezultat mai bine de 1.000 de propuneri de modificare, lucru care ne-a condus la concluzia că este bine să analizăm în amănunt, în ansamblu, planurile cadru, adică lista de discipline și numărul de ore alocat fiecărei discipline, inclusiv disciplina despre care vorbiți și în urma acestei consultări să pornim cu dreptul într-un mod în care să avem acceptul întregii societăți, să avem planul cadru adaptat cerințelor societății, cerințelor angajatorilor și, bineînțeles, adecvate secolului 21”, a răspuns ministrul Educației.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Întrebat dacă el consideră că elevii au nevoie de educație sexuală în școală, ministrul a răspuns afirmativ, însă planul cadru trebuie adaptat cerințelor societății.

„Cu siguranță este nevoie de educație sexuală”, a spus el.

Problema educației sexuale în școli, împinsă în mare de ONG-urile seculariste și de aliații lor din Parlament se reduce la conținutul materiei și la necesitatea acordului parental. ONG-urile seculariste doresc o materie ideologizată, realizată de activiști LGBT, în care prezența să fie obligatorie,  ceilalți își doresc acordul parental și o educație bazată pe realitățile biologice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Singurul scop al asa zisei “educatii sexuale” este acela de a introduce in memoria colectiva, in special a tinerilor, notiunile bolnave impinse inainte de neo marxisti, lgtb si deviatii societatii, in general… Nu exista nicio intentie de educatie a guvernantilor, ci doar de “reeducare ” in sensul acceptarii ca normale a actiunilor deviate, perverse sau chiar infractionale ale lgtb… Incet incet, spalarea creierelor. Asta ar vrea guvernele neomarxiste in general, iar la noi in Ro pana acum au tot intampinat rezistenta din fericire, deci lupta e asidua…

  2. Scopul principal al educației a copiilor este promovarea homosexualismului ca valoare a omului nou al societății Noii Ordini Mondiale, cu toate valorile tradiționale morale, religioase, culturale și spirituale inversate.

  3. Dacă ne-ar lua copiii de la șase luni la școală, mulți ar crede că nu poți umbla dacă nu te învață sistemul.
    Cam așa cu “nevoie de educație sexuală” a ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT