EDUCAȚIEMinistrul Educației, Monica Anisie: Elevii fără curent să învețe de la TV

Ministrul Educației, Monica Anisie: Elevii fără curent să învețe de la TV

Monica Anisie a făcut o declarație stupefiantă la Realitatea TV, afirmând că elevii care nu beneficiază de curent electric acasă pentru tablete, pot să învețe de la televizor.

„S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem on-line. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Anisie.

Afirmațiile au fost făcute în timpul emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea PLUS, susțin cei de la Cotidianul. Ministrul Învățământului nu este la prima gafă: în luna septembrie, Monica Anisie spunea că în școli se vor găsi despărțitoare de PEPSIGLAS (corect fiind plexiglas).

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate