ACTUALITATE Ministrul Educației, Monica Anisie: Elevii fără curent să învețe de la TV

Ministrul Educației, Monica Anisie: Elevii fără curent să învețe de la TV

Monica Anisie a făcut o declarație stupefiantă la Realitatea TV, afirmând că elevii care nu beneficiază de curent electric acasă pentru tablete, pot să învețe de la televizor.

„S-au luat și astfel de măsuri încă din perioada în care am fost în situația de urgență. Cu toții am stat acasă și am desfășurat cursurile în sistem on-line. Acolo unde nu a existat această posibilitate, unitatea de învățământ a asigurat materiale de lucru pentru copii în așa fel încât să continue învățarea. Mai mult decât atât, Ministerul Educației a realizat în parteneriat cu televiziunea română programul tele-școală, prin care am continuat pregătirea elevilor pentru examenele naționale”, a declarat Anisie.

Afirmațiile au fost făcute în timpul emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea PLUS, susțin cei de la Cotidianul. Ministrul Învățământului nu este la prima gafă: în luna septembrie, Monica Anisie spunea că în școli se vor găsi despărțitoare de PEPSIGLAS (corect fiind plexiglas).

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate