luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEMinistrul Apărării din România, Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Ministrul Apărării din România, Vasile Dîncu, decorat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut să își arate aprecierea pentru ajutorul acordat țării sale și a decorat mai mulți oficiali europeni sau din SUA, dar și miniștrii ai Apărării din mai multe țări.

Pe lista celor decorați se află și ministrul Apărării din România, Vasile Dîncu. El a primit Ordinul Prințului Iaroslav cel Înțelept gradul III.

România nu a precizat numărul și tipurile de armament trimise în Ucraina. Este posibil ca ucrainenii să dorească să arate faptul că România a sprijinit militar această țară în războiul împotriva Rusiei.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Pe lista celor decorați de către Volodimir Zelenski se mai află președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen sau președintele Consiliului European, Charles Michel. De asemenea, pe listă o regăsim și pe Adina Vălean, comisar european pentru transport.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Pentru care merite a primit vasile,, adâncul” niște mărgele colorate de la drogatul planetei?a recuperat cumva provinciile istorice românești manglite de u ukraina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate