duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEMinistra Educației, Ligia Deca, le transmite elevilor de clasa a VIII-a care...

Ministra Educației, Ligia Deca, le transmite elevilor de clasa a VIII-a care au început Evaluarea Națională un mesaj scurt, COPIAT de anul trecut

Ministra Educației, Ligia Deca, le-a transmis elevilor de clasa a VIII-a care marți au prima probă de la Evaluarea Națională 2024 un mesaj scurt, pe Facebook, copiat în mare marte din ceea ce publica pe Facebook Ministerul Educației în 2023, scrie Edupedu.

Două fraze, atât a scris ministra: „Curaj și inspirație! Am încredere că veți fi mai puternici decât emoțiile voastre!” după care a publicat o fotografie cu ea însăși, realizată în urmă cu aproape 7 ani, pe 13 noiembrie 2017, la dezbaterile din cadrul proiectului România educată. Pe fotografia de acum 7 ani este scris „Succes tuturor! – Evaluarea națională 2024” și în stânga sus „Ligia Deca I Ministrul Educației”.

Aceleași cuvinte și aproape același mesaj era publicat cu aceeași ocazie de Ministerul Educației, în 2023. Evident, textul de atunci era mai elaborat decât cel actual, al ministrei.

„Să fiți mai puternici decât emoțiile voastre!”, scria pe contul ministerului pe 18 iunie 2023, în ajunul probei la Limba și literatura română de la EN VIII 2023.

Sursă foto: Facebook

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE