joi, mai 23, 2024
ACTUALITATERishi Sunak, fostul ministru al Finanțelor din Marea Britanie: Le-am dat oamenilor...

Rishi Sunak, fostul ministru al Finanțelor din Marea Britanie: Le-am dat oamenilor de știință prea multă putere în timpul pandemiei

Fostul ministru de finanțe al Marii Britanii, Rishi Sunak, a declarat că oamenii de știință au avut prea multă putere asupra procesului de luare a hotărârilor privind pandemia și că a fost o greșeală să sperie oamenii cu privire la necesitatea lockdown-ului.

Rishi Sunak a declarat că a fost „greșit să se dea prea multă putere oamenilor de știință“ în timpul pandemiei și a afirmat că nu s-a discutat niciodată în mod corespunzător despre „compromisurile“ privind lockdown-ul.

Într-un interviu pentru The Spectator despre „povestea din interior a lockdown-ului“, acesta a atacat Grupul consultativ științific pentru situații de urgență (SAGE) pentru că a avut prea multă influență asupra procesului decizional al guvernului în timpul crizei COVID-19, potrivit news.sky.com, citat de Știripesurse.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El susține că i s-a interzis să discute despre efectele secundare negative ale restricțiilor draconice sub care trăia națiunea, opiniile contradictorii fiind adesea suprimate în cadrul reuniunilor SAGE.

El a mai spus că deciziile adoptate în timpul pandemiei au fost luate, de obicei, după ce miniștrilor li s-au prezentat analize științifice sumbre care indicau „scenarii“ îngrozitoare care s-ar putea întâmpla dacă nu se impune sau nu se prelungește perioada de lockdown, dar nu era clar „cum au fost calculate aceste scenarii extreme“.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Ce mincinos ordinar. Toate decizile cu privire la pandemie au fost politizate. Acum o dau la intors si nu mai recunosc. Nu au cerut nici un studiu de specialitate inainte ca politicul sa decida ceva. Au decis cei care au fost alesi politic in toate domenile inclusiv medical! Minciunile din pandemie nu pot fi acoperite decat cu minciuni si mai mari. Mai multe siteuri de specialitate si o gramada de medici din lume au avertizat ca nu e bine ce decid politicienii insa nu au fost bagati in seama. Agenda politica merga inainte fara nici o legatura cu adevarul stintific si medical. Un gunoi ordinar e acest ministru al finantelor. In definitiv de cand un economist ii corecteaza pe specialistii medicali. De cand ministerul finantelor are in atributiuni si analiza decizilor medicale?!!! Toti ca el vor platii pentru ce declara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE