sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEMihail Neamțu: De ce un creștin sau un patriot nu poate vota...

Mihail Neamțu: De ce un creștin sau un patriot nu poate vota USR?

Mihail Neamțu, candidat la europarlamentare din partea AUR, a explicat de ce un creștin nu poate să se asocieze cu USR.

„Câteva considerații despre mișcarea progresistă din România.

Răspunsul la această întrebare poate părea de la sine înțeles, dar în vremurile confuze pe care le trăim, neo-marxismul se prezintă în târgul de pe Dâmbovița ca fiind „Alianța Dreapta Unită”. N-ar fi o surpriză: și liderii PSD pretind la București că sunt pătrunși de evlavie, dar legitimează la Bruxelles toate aberațiile LGBTQ.

Să revenim, totuși, la USR: partidul moraliștilor născuți din spuma civismului anti-corupție, populat astăzi cu primari dubioși sau foști demnitari suspectați de matrapazlâcuri. Mai mult decât contradicțiile dintre vorbe și fapte, vom urmări declarațiile de principiu ale celor care se considerau, până mai ieri, salvatorii României.

Ei bine, într-o țară care se prăbușește demografic, liderii USR (și, îndeosebi, vocile USR Tineret) promovează eutanasia și uciderea pruncilor ca „drepturi fundamentale”. În numele „valorilor europene”, partenerii RENEW EUROPE vor transforme bătrânul continent într-un dormitor al Africii: o lume nouă, după gustul lui John Lennon: fără religii, fără identitate, fără frontiere.

USR și campania anti-familie

Despre „Uniunea Salvați România” sunt și nu sunt prea multe de spus. Deși s-au prezentat, de la înființare, ca fiind „de dreapta”, USR s-a remarcat doar prin susținerea celor mai fanatice precepte ideologice ale Stângii radicale.

Nu vom vorbi despre legăturile suspecte între unii lideri USR și SRI condus de Florian Coldea, nici despre dezastrul numit PNRR semnat de Cristian Ghinea. Nu vom investiga sursele de îmbogățire ale unor personaje precum Dan Barna sau Dan Botoș. Nu vom comenta scandalurile nesfârșite provocate de Clotilde Armand, nici legătura unor foști lideri progresiști cu fosta Securitate, de la Roxana Wring la Nicușor Dan.

Să comentăm nu poziționările tactice sau erorile circumstanțiale, ci despre direcția programatică asumată de USR, vârful de lance al elitelor de la Bruxelles situate împotriva Referendumului pentru Familie din 2018.

Să notăm, în treacăt, faptul că USR Tineret a fost cel mai agresiv promotor al ideologiei LGBTQ și al exhibiționismului sexual radical.

Au fost atât de toleranți cu diversitatea încât Elena Lasconi a fost scoasă de pe listele de la europarlamentare, imediat după ce a declarat că familia este formată doar între un bărbat și o femeie.

De la propunerile legislative privind legalizarea parteneriatului civil la educația sexuală obligatorie pentru copii, începând cu frageda vârstă de 10 ani.

Să vorbim și despre respectul oferit, în timpul pandemiei, unor „mofturi” numite drepturi naturale: libertatea de mișcare, libertatea de alegere (inclusiv a terapiei medicale) sau libertatea de exprimare.

USR a fost cel mai aprig susținător al vaccinării obligatorii. De altfel, miniștri USR ai Sănătății au achiziționat zeci de milioane de doze de vaccin, acționând ca veritabili agenți ai Big Pharma și ai Ursulei von der Leyen”.

Publicitate electorală
Material executat de MT Continut Media SRL, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 4124001631

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Chiar USR-istii explica de ce.
    Fostul deputat USR Matei Dobrovie : „modernizarea României înseamnă strict impunerea în țara noastră a unei ideologii neo-marxiste prin decredibilizarea și aruncarea la gunoi a tradițiilor, a valorilor naționale, a familiei, inclusiv demonizarea Bisericii. Membrii USR care susțin căsătoria formată dintr-un bărbat și o femeie și familia naturală sunt împiedicați să-și exprime opiniile și valorile atât public, fiind acuzați că prejudiciază imaginea USR, cât și în interiorul partidului. Sunt hărțuiți cu plângeri, și, în final, excluși sau sancționați pentru „delicte de opinie”. Libertatea de exprimare și de conștiință este valabilă doar pentru „progresiștii” toleranți, care au dreptul să se exprime oricând în exterior, atacând cultele, valorile naționale, referendumul, scurgând informații interne către presă pentru a-și decredibiliza colegii creștin-democrați”
    “Comunismul n-a murit, ci este dus mai departe de cei care încearcă și astăzi să distrugă familia, credința, să-l despartă pe om de Dumnezeu și să-l transforme într-o ființă lipsită de orice valori morale, repere, credințe, ușor controlabilă, redusă la nevoile de bază, în numele unei ideologii extremiste”.

    Raluca Amariei a demisionat din USR, în care a fost atât vicepreședinte la nivel național, cât și lider al filialei județene din Sibiu: ” am asistat la îndepărtarea de spiritul USR ca Uniune în care oameni cu convingeri doctrinare diferite puteau coexista și colabora în interesul comunității și al țării. Înlocuirea acestui spirit cu iacobinismul radical, copierea unor forme fără fond din zona stângii occidentale și promovarea unor mesaje jignitoare la adresa majorității românilor au adus USR, pe bună dreptate, eticheta de partid neomarxist, chiar dacă se autointitulează “de dreapta”. Nu poți „moderniza” România negându-i rădăcinile, identitatea națională și valorile…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE