ACTUALITATERestaurantul „La Corn” din Brașov anunță că nu face discriminări: Te primim...

Restaurantul „La Corn” din Brașov anunță că nu face discriminări: Te primim oricum!

Un restaurant din Municipiul Brașov a anunțat că va primi pe toată lumea în restaurant, indiferent dacă este vaccinat sau nu.

Anunțul brașovenilor a devenit foarte popular pe rețelele de socializare.

„Te primim oricum!

Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, TE RESPECTĂM și TE PRIMIM înăuntru.

CU ORICE RISC, NU SUSȚINEM ȘI NU ÎNCURAJĂM NICIO CONSTRÂNGERE PENTRU VACCINARE! TREBUIE SĂ FIM LĂSAȚI SĂ ALEGEM SINGURI!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ni s-ar părea „deplasat” (ca sa nu ne exprimăm altfel…) să respectăm o regulă care printre altele credem că are și scopul să învrăjbească lumea.

Nu vrem să fim înțeleși greșit de colegii de breaslă, știm că din motive financiare și nicidecum din convingere, unii sunt nevoiți să pună în practică această aberație de a solicita dovada vaccinării, dar noi ne asumăm orice amendă și/sau chiar închiderea localului, dar…NU PUTEM FACE DISCRIMINĂRI!

Doamne ajută să trecem mai repede și sănătoși peste mizeria asta!”, sună textul afișat la intrare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rata de infectare în Brașov a ajuns la 7,22 cazuri la mia de locuitori (2.117 persoane infectate), după ce ieri Direcția de Sănătate Publică Brașov anunța o valoare de 6,75/1000 și 1.981 de cazuri active. Dacă Brașovul va trece de pragul de 7,5/1000 se vor aplica noi restricții, ce vizează în special deplasarea persoanelor care sunt nevaccinate sau care nu au trecut prin boală.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

  1. Bravo lor, oameni sanatosi la cap! In ziua de azi tot mai putini ramin zdraveni cu capul. Am ajuns noi, cei sanatosi, sa fim vînați și interziși. Trebuie o nouă revoluție, de data asta impotriva dementilor, a satanistilor si nu in ultimul rind, a prostiei. Imbecilitatea a ajuns la apogeu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...