duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATERestaurantul „La Corn” din Brașov anunță că nu face discriminări: Te primim...

Restaurantul „La Corn” din Brașov anunță că nu face discriminări: Te primim oricum!

Un restaurant din Municipiul Brașov a anunțat că va primi pe toată lumea în restaurant, indiferent dacă este vaccinat sau nu.

Anunțul brașovenilor a devenit foarte popular pe rețelele de socializare.

„Te primim oricum!

Nu ne interesează dacă ești sau nu vaccinat, TE RESPECTĂM și TE PRIMIM înăuntru.

CU ORICE RISC, NU SUSȚINEM ȘI NU ÎNCURAJĂM NICIO CONSTRÂNGERE PENTRU VACCINARE! TREBUIE SĂ FIM LĂSAȚI SĂ ALEGEM SINGURI!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ni s-ar părea „deplasat” (ca sa nu ne exprimăm altfel…) să respectăm o regulă care printre altele credem că are și scopul să învrăjbească lumea.

Nu vrem să fim înțeleși greșit de colegii de breaslă, știm că din motive financiare și nicidecum din convingere, unii sunt nevoiți să pună în practică această aberație de a solicita dovada vaccinării, dar noi ne asumăm orice amendă și/sau chiar închiderea localului, dar…NU PUTEM FACE DISCRIMINĂRI!

Doamne ajută să trecem mai repede și sănătoși peste mizeria asta!”, sună textul afișat la intrare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rata de infectare în Brașov a ajuns la 7,22 cazuri la mia de locuitori (2.117 persoane infectate), după ce ieri Direcția de Sănătate Publică Brașov anunța o valoare de 6,75/1000 și 1.981 de cazuri active. Dacă Brașovul va trece de pragul de 7,5/1000 se vor aplica noi restricții, ce vizează în special deplasarea persoanelor care sunt nevaccinate sau care nu au trecut prin boală.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

  1. Cat ii coparshau’ la ei? Ca slujba de inmormantare se poate tine alaturi daca s’o gatat de restaurat in sfarsit, dupa deja 4 ani, SchwarzenKirche. Poate baga Hans Eckart Schlandt si niste Buxtehude sau Pachelbel acolo, de numa’.

  2. Bravo lor, oameni sanatosi la cap! In ziua de azi tot mai putini ramin zdraveni cu capul. Am ajuns noi, cei sanatosi, sa fim vînați și interziși. Trebuie o nouă revoluție, de data asta impotriva dementilor, a satanistilor si nu in ultimul rind, a prostiei. Imbecilitatea a ajuns la apogeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate