ACTUALITATEMihai Neșu a inaugurat șantierul pentru constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie...

Mihai Neșu a inaugurat șantierul pentru constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii

Fundația „Mihai Neșu” a anunțat inaugurarea șantierului pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii de la Oradea.

Șantierul a început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor si a bisericii, a anunțat Mihai Neșu pe facebook.

Proiectul, care este unul extrem de îndrăzneț pentru România, este estimat la 3,5 milioane de euro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Centrul va ajuta enorm la îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii.

„Din punct de vedere al noutăților pentru recuperarea copiilor și tinerilor cu dizabilități se vor crea noi spații precum :

Piscină pentru hidroterapie
Solare pentru terapie horticolă
Mini-fermă de animale- cu capre, găini, ponei și animale de terapie- atât pentru echitație cât și pentru dezvoltarea deprinderilor gospodărești ale copiilor și tinerilor.
Necti Bar și Salad Bar – in care tinerii cu dizabilități vor participa la plantarea, culegerea si pregătirea legumelor si fructelor
Spații de cazare pentru familiile copiilor cu dizabilități, care vin la terapie din alte orașe
Grădini senzoriale pentru stimulare senzorială și relaxare
Mai multe săli de terapie atât pentru copii cât și pentru tineri
Terapii de grup și ateliere de dezvoltare a deprinderilor de viață independentă
Spațiu de închiriat pentru petreceri, ateliere cu copii
Loc de joacă adaptat pentru copii cu dizabilități”, se menționează pe siteul Fundației Mihai Neșu.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Inimosul fost sportiv are însă nevoie de ajutorul nostru pentru a duce la bun sfârșit acest proiect.

„Va anunțăm ca deja avem finalizata o lista📃 completa cu necesarul pentru construcția si amenajarea interioara a bisericii 💒si firmele si oamenii care vor sa contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail la adresa info@mnf.ro, telefonic scriindu-ne in prealabil pe whatsapp la nr 0721366255 pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima si cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu sa ne ajute pana la finalizarea proiectului!
Toți care vor sa contribuie la construcție pot trimite cuvântul CRED prin sms La 8844 pentru a dona 2 euro lunar sau pot dona online aici https://mihainesu.shopia.ro/
Slava lui Dumnezeu pentru ca am reușit sa ajungem aici!”, a scris Mihai Neșu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...