ACTUALITATEMihai Neamțu către Andrei Caramitru: Sunt mai heterosexual decât cei care te-au...

Mihai Neamțu către Andrei Caramitru: Sunt mai heterosexual decât cei care te-au conceput ideologic într-o nefastă conjunctură astrală

Scriitorul Mihai Neamțu i-a răspuns tăios lui Andrei Caramitru, după ce faimosul susținător al USRPLUS a insinuat că autorul „Vocii libertății” ar fi „gay”.

În răspunsul său, Neamțu i-a scris lui Caramitru că este mai heterosexual decât „cei care te-au conceput ideologic într-o nefastă conjunctură astrală”.

„Obsedat să-mi urmărească viața privată, Caramitru Jr sugerează c-aș fi un gay sub acoperire — și asta doar pentru c-am purtat prin Deltă o haină de vară culoarea… corai. Andreiuțo, costumul era doar pentru tine. În rest, sunt mai heterosexual decât cei care te-au conceput ideologic într-o nefastă conjunctură astrală”, a replicat Neamțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Andrei Caramitru este un binecunoscut susținător al ideologiei LGBT, el opunându-se Referendumului pentru Familiei din 2018, care urmărea să stipuleze în Constituție că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. e o strategie binecunoscută și infectă a activiștilor gay (nu a oricărui homosexual) de a sugera că cei care le critică strategia extremistă de indoctrinare a copiilor, victimizarea ca armă politică, ar fi și ei homosexuali care nu admit lucrul acesta. E o falsă teorie psihologică și nu e mai mult decât wishful thinking (ar vrea ei…) precum și o simplă insultă perversă de a sugera că inamicul lor e mai pervers decât ei, ditamai homosexualul incognito).

    in cazul de față homofobul este fi Caramitru care il urăște sincer pe Neamțu și i-a aruncat homosexualitatea ca pe o insultă degradantă, Am putea sa-l dăm la CNCD doar că e instituție de stanga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...