ACTUALITATE Meteo 22 noiembrie 2020: chiciură în Banat și Crișana

Meteo 22 noiembrie 2020: chiciură în Banat și Crișana

Ne așteaptă o zi destul de liniștită, cu chiciură multă, cu minime negative la nivelul întregii țări. Pe timpul nopții avem condiții de ceață cu depunere de chiciură prin Banat, Orientali, sudul Moldovei, iar pe parcursul dimineții și prin centrul Moldovei, estul, sud-estul Munteniei, izolat prin Dobrogea, sudul Crișanei și nordul Olteniei.

De ceață cu depunere de chiciură vorbim pe tot parcursul intervalului de prognoză prin Banat și Crișana.

Urmează o noapte cu minime negative la nivelul întregii țări, cu valori de la –1, –3 grade, iar prin Transilvania și zonele montane se pot atinge –4, –6 grade.

Și maximele rămân negative prin vestul extrem al Banatului, al Crișanei, prin zonele montane, prin sudul Moldovei și, izolat, prin estul Munteniei și vestul Dobrogei, cu valori de –0 spre –2 grade. În restul țării de oprim la temperaturi de 3 – 5, 6 grade.

Prognoza detaliată o puteți citi pe: Prognoze Meteo.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite