joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEMărturia mamei femeii care a născut pe trotuar: Ce nu a putut...

Mărturia mamei femeii care a născut pe trotuar: Ce nu a putut omul să facă, a intervenit Dumnezeu şi a salvat-o El

Mama femeii care a născut pe asfalt a povestit întreg filmul evenimentelor care au avut loc luni dimineaţa la spitalul din Urziceni, judeţul Ialomiţa.

„Dimineaţa la ora 5:20 am plecat de acasă cu copilul, că îi era rău. M-am dus la Urziceni la spital. Acolo am intrat pe poarta spitalului cu maşina personală şi cu fata în maşină. Când am intrat pe holurile spitalului la urgenţă, nu era nimeni, iar toate porţile spitalului erau deschise, toate uşile erau deschise, însă nu erau cadre medicale acolo.

Am început să ţip pe hol: Alo, alo! Cine este aici? Naşte o femeie, un copil! Iese o doamnă – care dormea – dintr-o cameră şi a început să spună: De ce strigaţi aşa, doamnă, că ne-aţi trezit? I-am zis: Doamnă, se naşte un copil! Îi e rău la fată, se naşte! Mi-a spus: Ce să vă fac eu vouă? Duceţi-vă şi sunaţi la ambulanţă!

I-am zis: Doamnă, ne-am lăsat telefoanele acasă. Le-am lăsat că ne-am trezit din somn şi am venit cu ea că i-a fost rău. Nu i-au luat tensiunea, pulsul, nici măcar nu s-au uitat la ea. Ne-au spus că au sunat la ambulanţă şi să aşteptăm la poartă că o să vină ambulanţa“, a mărturisit femeia.

„Deci ei v-au scos afară din spital? Reprezentanţii spitalului spun că, din contră, v-au zis să rămâneţi în interior şi spun că dumneavoastră aţi lua-o pe fată şi aţi decis să ieşiţi cu ea afară“, a întrebat un reporter de la Antena 3 CNN.

„Nu e adevărat! Ne-au zis: Duceţi-vă că vă aşteaptă salvarea, o să vină salvarea la poartă!“, a mai spus femeia.

„Le-am spus că e surdo-mută şi ne-au zis să ieşim că vin cei de la salvare şi ne duc la Slobozia. A durat vreo 10 minute până a venit salvarea, timp în care fata a intrat în travaliu. Cei de pe ambulanţă au sărit din maşină şi au început să-şi facă treaba. Dacă nu erau oamenii ăia, poate că copilul meu era mort acum. Copilul meu a născut pe trotuar. Puneţi-vă în situaţia mea, să vă nască copilul pe trotuar!

Avocaţii o să-şi facă treaba. Să fie mai multă disciplină la spitalul din Urziceni, pentru că este un municipiu cu 16.000 de locuitori. Poate să fi fost şi discriminare pentru că suntem rromi. Oricine merge acolo se plânge că are probleme şi nu este respectat. Să ia măsuri cei mari. Fetele sunt bine. Mulţumesc Lui Dumnezeu. Ce nu a putut omul să facă, a intervenit Dumnezeu şi a salvat-o El“, şi-a încheiat femeia mesajul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE