ACTUALITATEMarea Britanie | Jamal Edwards, unul dintre cei mai importanți artiști rap...

Marea Britanie | Jamal Edwards, unul dintre cei mai importanți artiști rap britanici, a murit „din cauza unei boli subite” la doar 31 de ani

Jamal Edwards (foto), unul dintre cei mai importanți artiști rap din Marea Britanie, a murit subit la vârsta de 31 de ani, informează BBC.

Pe lângă cariera muzicală, Edwards era și fondatorul platformei SBTV, care a ajutat la lansarea unor artiști precum Dave, Ed Sheeran și Skepta.

Moartea sa a fost subită, ultima oară fiind văzut chiar sâmbătă într-un club londonez, acolo unde a fost DJ-ul serii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Luni, a venit vestea morții sale. Mama artistului a spus că a fost vorba despre o „boală subită”.

„Cu ce mai mare durere confirm că iubitul meu fiu Jamal Edwards a murit ieri dimineață după o boală subită. Eu, sora lui Tanisha și restul familiei suntem devastați. Era centrul vieții noastre”, a transmis mama artistului pe Twitter.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Jamal Edwards era decorat de coroana britanică pentru munca depusă în domeniul caritabil.

Raperul este cel mai cunoscut nume de pe o listă din ce în ce mai lungă de persoane tinere din întreaga lume care mor subit.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate