ACTUALITATE Marea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Marea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Autorităţile britanice au anunțat sâmbătă că Marea Britanie a depășit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Regatul va intra în carantină începând de joi până pe 2 decembrie, a anunțat premierul britanic Boris Johnson, informează Mediafax.

Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că a fost depășit pragul de un milion de infectări. Regatul devine a treia țară europeană care depășește acest prag după Franța și Spania.

Ca urmare, premierul Boris Johnson a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că țara va intra în carantină. Timp de o lună, începând de pe 5 noiembrie până pe 2 decembrie, în Marea Britanie vor fi introduse numeroase restricții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Restaurantele şi magazinele neesenţiale vor fi închise patru săptămâni dar va fi permis serviciul de livrare la domiciliu. Școlile vor rămâne deschise, iar oamenii vor putea face sport în spaţii deschise, vor merge la serviciu dacă nu pot lucra de acasă. De asemenea, vor fi permise ieșirile din case pentru aprovizionare și urgențe.

Premierul Johnson le-a cerut britanicilor să respecte regulile și să stea în case pentru a proteja sistemul de sănătate.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate