ACTUALITATEMarea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Marea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Autorităţile britanice au anunțat sâmbătă că Marea Britanie a depășit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Regatul va intra în carantină începând de joi până pe 2 decembrie, a anunțat premierul britanic Boris Johnson, informează Mediafax.

Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că a fost depășit pragul de un milion de infectări. Regatul devine a treia țară europeană care depășește acest prag după Franța și Spania.

Ca urmare, premierul Boris Johnson a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că țara va intra în carantină. Timp de o lună, începând de pe 5 noiembrie până pe 2 decembrie, în Marea Britanie vor fi introduse numeroase restricții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Restaurantele şi magazinele neesenţiale vor fi închise patru săptămâni dar va fi permis serviciul de livrare la domiciliu. Școlile vor rămâne deschise, iar oamenii vor putea face sport în spaţii deschise, vor merge la serviciu dacă nu pot lucra de acasă. De asemenea, vor fi permise ieșirile din case pentru aprovizionare și urgențe.

Premierul Johnson le-a cerut britanicilor să respecte regulile și să stea în case pentru a proteja sistemul de sănătate.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate