ACTUALITATEMarea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Marea Britanie intră în carantină (lockdown) până pe 2 decembrie

Autorităţile britanice au anunțat sâmbătă că Marea Britanie a depășit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Regatul va intra în carantină începând de joi până pe 2 decembrie, a anunțat premierul britanic Boris Johnson, informează Mediafax.

Autoritățile din Marea Britanie au anunțat că a fost depășit pragul de un milion de infectări. Regatul devine a treia țară europeană care depășește acest prag după Franța și Spania.

Ca urmare, premierul Boris Johnson a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că țara va intra în carantină. Timp de o lună, începând de pe 5 noiembrie până pe 2 decembrie, în Marea Britanie vor fi introduse numeroase restricții.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Restaurantele şi magazinele neesenţiale vor fi închise patru săptămâni dar va fi permis serviciul de livrare la domiciliu. Școlile vor rămâne deschise, iar oamenii vor putea face sport în spaţii deschise, vor merge la serviciu dacă nu pot lucra de acasă. De asemenea, vor fi permise ieșirile din case pentru aprovizionare și urgențe.

Premierul Johnson le-a cerut britanicilor să respecte regulile și să stea în case pentru a proteja sistemul de sănătate.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...