ACTUALITATELudovic Orban confirmă că Traian Berbeceanu este în cărți pentru Prefectura Capitalei/...

Ludovic Orban confirmă că Traian Berbeceanu este în cărți pentru Prefectura Capitalei/ Berbeceanu a fost angajat, de urgență, ca funcționar public la grupul deputaților PNL

Premierul Ludovic Orban a confirmat, marți, că fostul comisar Traian Berbeceanu este unul dintre candidatii la Prefectura Capitalei, actualul prefect, Gheorghe Cojanu, urmând să fie înlocuit din funcție, cel mai probabil în sedința de Guvern de joi.

Berbeceanu este „un om corect, integru hotărât” și a demonstrat în actvitatea sa că își duce la îndeplinire obiectivele, a spus Orban, potrivit Digi24. Berbeceanu este în prezent consilier al ministrului Marcel Vela.

Presa a anuntat, luni, ca Traian Berbeceanu a fost angajat marţi ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL. Potrivit News.ro, Traian Berbeceanu fiind funcţionar public la grupul PNL al Camerei Deputaţilor rezolvă problema faptului că acesta nu făcea parte din corpul funcţionarilor publici, lucru care era necesar pentru a putea fi numit în poziţia de prefect al Capitalei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...