ACTUALITATELudovic Orban confirmă că Traian Berbeceanu este în cărți pentru Prefectura Capitalei/...

Ludovic Orban confirmă că Traian Berbeceanu este în cărți pentru Prefectura Capitalei/ Berbeceanu a fost angajat, de urgență, ca funcționar public la grupul deputaților PNL

Premierul Ludovic Orban a confirmat, marți, că fostul comisar Traian Berbeceanu este unul dintre candidatii la Prefectura Capitalei, actualul prefect, Gheorghe Cojanu, urmând să fie înlocuit din funcție, cel mai probabil în sedința de Guvern de joi.

Berbeceanu este „un om corect, integru hotărât” și a demonstrat în actvitatea sa că își duce la îndeplinire obiectivele, a spus Orban, potrivit Digi24. Berbeceanu este în prezent consilier al ministrului Marcel Vela.

Presa a anuntat, luni, ca Traian Berbeceanu a fost angajat marţi ca funcţionar public la grupul deputaţilor PNL. Potrivit News.ro, Traian Berbeceanu fiind funcţionar public la grupul PNL al Camerei Deputaţilor rezolvă problema faptului că acesta nu făcea parte din corpul funcţionarilor publici, lucru care era necesar pentru a putea fi numit în poziţia de prefect al Capitalei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...