sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATELudovic Orban acuză că a fost înjurat de către participanții de la...

Ludovic Orban acuză că a fost înjurat de către participanții de la protestul de la Parlament. Dan Tănasă: Mințiți! Imagini VIDEO de la incident

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, miercuri, că a fost agresat și scuipat de manifestanți ai AUR, prezenți la protest, când se deplasa către intrarea de la Parlament.

„Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea”, a declarat Ludovic Orban.

„Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”, a mai declarat fostul premier.

Deputatul AUR, Antonio Andrușeac, a intervenit și a încercat să-i oprească pe activiștii AUR să îl lovească pe Orban.

În haosul creat, inclusiv Andrușeac a primit câteva lovituri din partea protestatarilor de la AUR.

”Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea. În aceea mulțime sunt și parlamentari au AUR, dar și lideri de organizații care îndeamnă oamenii cum să acționeze. Există o excepție notabil, deputatul AUR, Antonio Andrusceac a încercat să-i convingă să nu intervină împotriva mea. În haosul ăla a încasat și el câteva”, a spus Orban.

De cealală parte, deputatul Dan Tănasă, de la AUR, a negat acuzațiile.

„Oamenii sunt frustrați, sunteți în politică de 33 de ani. Nu se leagă nimic de numele dvs și oamenii sunt frustrați. O regulă de bun simț este să nu mințiți domnule Orban. Nu ați fost agresat. Mințiți”, a replicat Tănasă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Cantaretul la mandolina se astepta cumva la aplauze la scena deschisa? Poate ne spune pentru ce a fost injurat ca sa adaug eu ce lipseste! Echipa deschizatoare de pandemie orban-tatar-arafat are ce merita!

  2. Păi logic că a fost injurat.

    ce e așa de incredibil că un politruc invechit in rele, care a mai fost și șef pe locdown-ul vaccinist, cand a inchis țara in timp ce ei stăteau la distracție in Guvern cu whisky sau bătaia de joc cand poporul era inchis in case cu poliția și amenda, iar PNL făcea alegeri cu 5000 de oameni in incintă. Bătaie de joc.

    Și apoi a pus Sică jandarmii peste pelerini.

    Ludovică, evident că te injură lumea, ce credeai, că poti fi fascist fără să fii măcar injurat?

    in mod logic ai fi după gratii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE