ACTUALITATELetonia introduce carantina, deși are peste 50% din populație vaccinată: Vă cerem...

Letonia introduce carantina, deși are peste 50% din populație vaccinată: Vă cerem să vă suspendați viața

Guvernul Letoniei a reintrodus un set de măsuri foarte dure, instaurând carantina în țară, deși are aproximativ 51% din populație complet vaccinată, conform Mediafax.

„Noi, guvernul, și întreaga societate nu am reușit să realizăm o acoperire suficientă pentru vaccinare. Deci, trebuie să vă cerem să vă suspendați viața pentru câteva săptămâni, pentru a evita cel mai prost scenariu posibil.”, a declarat ministrul leton al Sănătății, Daniels Pavuts.

Majoritatea covârșitoare a populației active va trebui să lucreze de la distanță, excluzând sectoarele de construcții, transporturi și alte câteva. Lecțiile se vor ține la distanță la școli, cu excepția claselor până în clasa a treia.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Măsuri dure se iau și în alte state care au rata de vaccinare ridicată. În Italia, contractele de muncă vor fi suspendate tuturor angajaților (din mediul public sau privat) care nu au certificat verde.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Multa vreme propaganda mondiala de presa a plans pe umarul acestui judet neomarxist,cum ca ei erau niste fete mari si rusii niste vampiri.De fapt sunt de mii de ori mai ordinari si mai nenorociti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate