ACTUALITATEJudecătoarea Adriana Stoicescu: România trebuie ținută în Evul Mediu pentru că, lăsată...

Judecătoarea Adriana Stoicescu: România trebuie ținută în Evul Mediu pentru că, lăsată să se dezvolte, ar putea hrăni un continent și atunci unde și-ar mai putea vinde bogatășii carnea de plastic și brânza din carton?

Judecătoarea Adriana Stoicescu, fostul președinte al Tribunalului Timiș, a scris zilele trecute un editorial publicat pe Flux24 ce descrie situația complicată, inoportună prin care trecem ca țară.

„Invitat, pare-se din greșeala, la masa bogaților, românul a primit un taburet mic, așezat lângă ușa de la bucătărie, care, la fiecare deschidere, îl lovește nemilos in spate.
La poza de final va fi pus într-un colț și el va zâmbi stingher, cu gândul că i se vad găurile din dantura.

Fotograful priceput îi va umple golurile pentru a nu face de rușinică marea familie.
Ruda, săraca trebuie ținută cât mai departe, în întuneric de preferat. Trebuie ținută în Evul Mediu pentru că, lăsată să se dezvolte, ar putea hrăni un continent și atunci unde și-ar mai putea vinde bogatășii carnea de plastic și brânza din carton?”, scrie judecătorarea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta dă vină pe Statul Român pentru vulnerabilitatea țării noastre de azi, numindu-l „cel mai mare dușman”. Doamna Stoicescu subliniază ipocrizia, lipsa de corectitudine și meritocrație și pârghii nedemocratice ce se petrec adesea sub egide indirectă a Statului.

„Românul are un singur mare dușman, care nu e vreun baștan de la masa de fițe.
Statul român e cel mai mare dușman al românului analfabet funcțional și cu dinții cariați.
Un stat impotent al cărui brand de țară nu mai e demult frunza coanei Nuți, ci o pereche de izmene rupte în dos.

Un stat care își ucide sclavii cu nepăsarea și nesimțirea arendașilor lui.
Statul care te plimba prin trei spitale, îți dă patru diagnostice și te lasă să mori pe o saltea infectă, de o bacterie cu care tot el te-a cadorisit.

Statul care îți dă în cap dacă ești un mic om de afaceri, ce își dorește să crească, dar care stă în calea multinaționalelor din care statul nostru mic, dar șmecher, trage și el cât poate.
Așa că, te verifică, inspectează, controlează, cercetează, analizează, capușează până când se asigură că fie dai faliment, fie iți pui ștreangul de gât.

Statul care își verifică la sânge avocații când intră în sediul postului de poliție din Văscăuții de Deal, confiscându-le telefoanele căci, de, respectăm normativele, dar care își lasă infractorii condamnați să se plimbe ca vodă prin lobodă prin sediul unui inspectorat județean, vorbind nestingherit la telefon cu cârtița lui din rândul apărătorilor legii, primind date despre judecătorul care l-a condamnat, în timp ce alții îi netejesc cu grijă calea spre libertate.

Statul român este politicianul care minte cum respiră, frecându-și mâinile cu gândul la purcoiul de bani ce îl va îneca în bunăstare, în timp ce poporul alegător se îneacă în gunoaie și se spală la lighean, ca în vremurile de aur ale primului bâlbâit.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Statul român este funcționarul încet la minte, dar iute de mana, care îți închide ghișeul în nas pentru că are pauză de masă, iar tu, biet neghiob, nu înțelegi importanța muncii lui, de a plimba hârtiile între etaje.

Statul român este polițistul de frontieră care te întâmpină sictirit, verificându-ți pașaportul, în timp ce scuipa printre dinți un obosit „de unde veniți?”.

Simbolul perfect al neputinței statului este ghereta cu pretenții de punct trecere frontiera, dotată cu un gemuleț minuscul, de unde răsare mâna organului de apărare a patriei, emanând dispreț prin toate falangele.

Marele nostru noroc este că geamlacul este atât de mic încât încape doar mâna; la dimensiuni mai mari, ne-am putea trezi ca suntem tratați așa cum se întâmplă cu țara asta de 30 de ani: cu, mă scuzați, fundul.”, scrie doamna Stoiculescu.

Adriana Stoiculescu și-a anunțat în urmă cu câteva zile retragerea din viața publică printr-o postare pe Facebook, primind plângeri pentru activitatea sa vocală și vehement anti-guvernamentală din ultima perioadă.

„Prezența mea în spațiul public se oprește acum și aici. Vă doresc dictatură plăcută!”, a scris judecătoarea.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Cea mai bună solutie pentru Clotide și cei asemene ei, este ca persoanele din fruntea instituțiilor statului Român să i-a măsurile legale care se impun . În caz contrar aceste persoane suspuse sunt complice la dezastu și genocid împotriva românilor, Români care-i plătesc regește ca să le apere interesele economice și nu numai. Aceste jigodii pestilențiale trebuie să știe că există și o justiție divină care contabilizează totul, absolut matematic, iar atunci când vine scadența vai de ei și de tot neamul lor care s-au înfruptat din prețul trădării!!! Aceasta este valabil și pentru trădătorii PSD-ului Ciolaciu, grinda, stână, dar și pentru jigodiile din mass-media cu ajutorul cărora cetățenii simpli a-i României a fost jefuiți în stil barbar,iar România îndatorată în stil mafiot și astfel pusă pe butuci de mafia trans partinică și trans națională, cu ajutorul jigodiilor pestilențiale din mass-media coruptă!

  2. Mai mult sau mai puțin, s-ar părea că boala asta se extinde și de aceeași trădare a funcționarului de stat au parte și americanii, și italienii,spaniolii,francezii,suedezii,belgienii etc, scuipați în față de “elitele” lor din aceeași categorie cu ale noastre. Singurii care se pare că au driblat vremurile astea infecte sunt polonezii, poate balticii, cehii și osarecum slovacii, ungurii și poate, norvegienii și danezii.În rest, bunăstarea occidentului dă semne de ducă de la o vreme.Vorba lui Nietzche, fără Dumnezeu, civilizația se va împletici din ce în ce mai tare pentru a se prăbuși, în cele din urmă

  3. Din pacate romani, precum aceasta doamna viteaza si curajoasa,ii numeri pe degete.Ar mai fi si altii insa stau prea mult cu ochii la contul de pe card sau la portofel.Restul Romaniei doarme pe ea si ,ca de obicei in istorie, se va trezi prea tarziu.Bravo,dna judecatoare,sunteti o eroina a acestor vremuri de restriste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT