ACTUALITATELa vremuri noi, meserii noi. Școlile din Italia au un nou post...

La vremuri noi, meserii noi. Școlile din Italia au un nou post în schemă – Referentul Covid

Școlile din Italia se redeschid treptat, însă toate au în comun un nou post în schema de personal, anume Referentul Covid.
Referentul COVID nu e medic, dar este persoană de legătură între școală, familie și autoritățile sanitare locale, anunță ȘtiriTVR.ro.

Înființarea acestui nou post face parte dintre măsurile de protecție extrem de stricte din școlile din Italia.

În această prima etapă, au revenit în bănci 100 de mii de copii. Masca e obligatorie.

Autoritățile italiene au anunțat că elevii cu boli cronice sau cu alte probleme de sănătate vor fi supravegheați în mod special.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...