News La vremuri noi, meserii noi. Școlile din Italia au un nou post...

La vremuri noi, meserii noi. Școlile din Italia au un nou post în schemă – Referentul Covid

Școlile din Italia se redeschid treptat, însă toate au în comun un nou post în schema de personal, anume Referentul Covid.
Referentul COVID nu e medic, dar este persoană de legătură între școală, familie și autoritățile sanitare locale, anunță ȘtiriTVR.ro.

Înființarea acestui nou post face parte dintre măsurile de protecție extrem de stricte din școlile din Italia.

În această prima etapă, au revenit în bănci 100 de mii de copii. Masca e obligatorie.

Autoritățile italiene au anunțat că elevii cu boli cronice sau cu alte probleme de sănătate vor fi supravegheați în mod special.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate