marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEKlaus Iohannis, printre liderii de state care au cerut OMS un viitor...

Klaus Iohannis, printre liderii de state care au cerut OMS un viitor tratat global privind viitoarele pandemii. Jurist de top: Direcția clară este în sensul sacrificării drepturilor omului, a drepturilor individuale, pentru drepturi colective, nedefinite, ceea ce este o rețetă sigură pentru autocrație

Președintele României, Klaus Iohannis, este printre cei 25 de lideri de state care au cerut Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) elaborarea unui tratat global privind abordarea viitoarelor pandemii, astfel încât să fie protejate generațiile viitoare.

Conform apelului semnat de acești lideri de țări, „niciun guvern sau agenție multilaterală nu va putea adresa” o viitoare pandemie sau urgență, de una singură. Evident, pentru a evita „tentația izolaționismului și naționalismului”.

Liderii acestor state doresc ca accesul la vaccinuri să fie universal.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, sistemul „One Health” pe care aceștia doresc să fie implementat urmează o abordare care va conecta „sănătatea oamenilor, a animalelor și a Planetei”. În final, semnatarii afirmă că pregătirea pentru pandemie are nevoie „de leadership global”, iar pentru aceasta este nevoie de „solidaritate, cinste, transparență, inclusivitate și echitate”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Alături de Iohannis, printre semnatarii apelului din 2021 se mai găseau premierul Italiei, Mario Draghi, cancelarul de-atunci al Germaniei, Angela Merkel, președintele Emmanuel Macron, premierul Marii Britanii dar și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Mulți dintre semnatari reprezintă țări africane sau exotice.

Analizând acest apel, avocatul Veronica Dobozi, avocat partener la Stoica & Asociații, spune că „Pentru binele comun al mediului (a cărui definiție va fi stabilită prin tratat), va putea fi sacrificat cam orice drept al omului din cele pentru care s-au luptat atâtea generații și care păreau să fie de neatins”.

Într-un editorial publicat pe siteul Universul Juridic, Dobozi afirmă că motivația din spatele acestui tratat este controlul populației și este drumul sigur spre autocrație sanitară.

„De ce? Păi suntem mulți. Ei, nu noi, românii. Noi, oamenii. 8 miliarde. 10 miliarde până în 2030. Ucidem, distrugem, otrăvim, poluăm. Secăm mediul, ca lăcustele. Nu, mai rău! Lăcustele nu otrăvesc apele. Deci este nevoie de măsuri de oprire a cât mai multor oameni într-un mediu controlat, cu nevoi controlate, cu resurse controlate. Dar nu se poate spune așa, pe față. Ar fi revolte, revoluții, violențe, pe scurt, haos. Dar când totul este pentru binele nostru superior (pe care nu-l vedem, dar ni se arată de alții care se pricep), atunci vom fi de acord.

OMS își propune ca tratatul să fie semnat de cât mai mulți membri și adoptat până în anul 2024. De ce atâta grabă? Pentru că două luni de carantină în anul 2020 au relevat ceva neașteptat, chiar și pentru specialiști. Fără oameni, natura se reface uluitor de repede. Se vindecă. În două luni, fără activitate umană semnificativă în mediul înconjurător, delfinii au intrat în Veneția, căprioarele se plimbau prin New York, iar celebrul fazan din curtea Palatului Parlamentului și-a găsit pentru prima oară după ani o consoartă înaripată (venită din Grădina Botanică, fiindcă erau străzile libere).

Varianta oficială este că așteptăm un virus și mai și decât SARS-Cov-2. Poate da, poate nu, dar direcția clară este în sensul sacrificării drepturilor omului, a drepturilor individuale, pentru drepturi colective, nedefinite, ceea ce este o rețetă sigură pentru autocrație. Sanitară”, a explicat juristul.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Poporul roman nu l-a mandatat pe acest tradator sa ia astfel de initiative ce pot avea urmari foarte grave.
    Ceea ce face acest josnic tradator se numeste inalta tradare.

  2. Tratatul pandemic consfințește luarea deciziei de la Parlamentul României (votat) și atribuirea ei unor birocrați plătiți de corporații private care dictează politicile OMS. Adică o lovitură strigătoare la cer contra democrației și suveranității.

    Un președinte care alienează suveranitatea inalienabilă a poporului așa cum este ea definită în Constituție se incadrează la TRĂDARE națională și va răspunde in fața legii. Nu acum, pentru că românii naivi nu ințeleg pericolul. Ci atunci când vor cădea in lanțuri și se vor trezi inchiși in case ca in Shanghai cu economia complet distrusă de lockdown și cu rude moarte de la supradoză vaccinală, atunci poporul se va ridica precum Horia și Tudor și va pedepsi trădătorii și clienții corporațiilor, oengiștii trădători care instigă la violarea Constituției in numele „binelui global”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE