ACTUALITATEKlaus Iohannis, mesaj de felicitare la inaugurarea lui Joe Biden

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare la inaugurarea lui Joe Biden

Pședintele României, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj de felicitare pentru noul președinte al Statelor Unite, Joe Biden, și pentru vicepreședintele Kamala Harris.

Klaus Iohannis a scris, pe Twitter, că transmite felicitări președintelui și vicepreședintelui SUA, după ce Joe Biden și Kamala Harris au fost învestiți în funcție.

„Felicitări președintelui Biden și vice-președintelui Kamala Harris. Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm și să adâncim parteneriatul strategic româno-american, în beneficiul popoarelor noastre și pentru a lucra în adevăratul spirit al valorilor transatlantice”, a scris Iohannis.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...